Ekonomik kriz vatandaşları tasarrufa itti. Ekonomik kriz vatandaşları tasarrufa itti.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Zonguldak Şubesi, 96. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Valiliği önünde tören düzenledi.

Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirilerek, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Yardımsevenler Derneği Başkanı Emel Özdoğan yaptığı açıklamada, “Kuruluşumuzun amacı ihtiyaç sahibi insana yardım etmek olan Derneğimiz Atatürk’ün önerileri ve bizzat kendisi tarafından isimlendirilerek 19 Şubat 1928 yılında T.Y.S.D olarak kurulmuş olup faaliyetlerini 96 yıldır sürdürmektedir” diyerek şunları söyledi:

“Zonguldak T.Y.S.D Şubesi 1942 yılında kurulmuş olup 82 yıldır yardımlarını Yardım Sever Dostlar, üyelerimiz ve Zonguldaklı hemşehrilerimizin destek ve katkıları ile ihtiyaçlı insanlara ulaştırmakta aracılık etmektedir. Her zaman ve her şartta burslarını vermeye devam ettiğimiz Atatürk Eğitim Burslu öğrencilerimiz için uygarlıktan, ilimden ve fen’den kuvvet alıyor. Öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlayabildiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Bu gönüllüler ordusu hiçbir din, dil, ırk ve etnik grup gözetmeksizin yardımlarını ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırmakta ve tarihi yolculuğunda ihtiyaç duyulan her alanda Zonguldak Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şubesi Yönetim Kurulu olarak dün olduğu gibi bugün de faaliyetlerini artırarak sürdürmeye devam edecektir.” Haber: Ersen Berk ÇELİK

Editör: Fadime Yılmaz Elma