Uzunca bir süredir TEMA vakfı İl Temsilciliğini sürdüren Berran Aydan 13 Aralık günü tenis kortunda bir toplantı düzenleyerek gönüllü çalışanlara birer teşekkür belgesi verdi ve kendilerine veda etti.

Toplantıda bir de konuşma yapan Aydan şunları söyledi:
“28 yıldır severek, inanarak, öğrenerek, çalışarak ve mücadele ederek sürdürdüğüm ve artık devretme aşamasında olduğum TEMA Vakfı Zonguldak İl Temsilciliği görevim sırasında bana destek veren ekip arkadaşlarımla son toplantımızı yaptık 13 Aralık'ta, Tenis Kulübünde.

 TEMA Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan 2022- 23 Gönüllü Teşekkür Belgeleri'ni sevgili yol arkadaşlarıma verirken oldukça duygusal anlar yaşandı.

Zonguldak'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinleri başladı Zonguldak'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinleri başladı

Pek çok çalışmayı birlikte gerçekleştirdik, bir puzzle'ın parçaları gibi birleşerek doğayı ve tüm canlıları, insan sağlığını korumak için gücümüz ve olanaklar ölçüsünde bir gönüllü ruhu ile emek verdik.

Tabi ki her daim gene doğayı korumaya çalışacağız.

İl Temsilcisi olarak bana verdiğiniz destek, ayırdığınız zaman ve emekleriniz için, çeşitli nedenlerle dün aramızda olamayanlar ve geçmiş yıllarda ekipte yer alanlar dahil tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Sizleri seviyorum.

Görevler gelip geçicidir, dostluklar bakidir. Dostluklarımızın daima sürmesi dileğimle.” (Haber: Sermet Aksu)

WhatsApp-Image-2023-12-14-at-14.30.41-(1)

WhatsApp-Image-2023-12-14-at-14.30.41-(2)

Editör: Murat Barutçu