Zonguldak’ta, Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belli olacağı Play-Off terfi grubunda final karşılaşmalarının programı belli oldu.

Üzülmezspor, Filyos Ateşspor, Perşembe Belediyespor ve Velioğlu Gelişimspor olmak üzere 4 takımdan oluşan final grubunda, A grubunda Filyos Ateşspor-Üzülmezspor, B grubunda Velioğlu Gelişimspor-Perşembe Belediyespor karşı karşıya gelecek.

HER İKİ MAÇ PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç başkanlığında toplanan Futbol Tertip Komitesi, finalin ilk ayağını oluşturan maçların programını belirledi.

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor ev sahipliği yapacağı ilk ayak maçları 21 Nisan Pazar günü Filyos sahası ile Çaycuma sentetik sahanın ev sahipliğinde oynanacak. Filiyos Ateşspor-Üzülmezspor ve Velioğlu Gelişimspor-Perşembe Belediyespor arasındaki ilk ayak maçlarının rövanşına 28 Nisan Pazar günü Fener ve Perşembe sahaları ev sahipliği yapacak.

Statü gereği iki ayak halinde karşılıklı oynanacak maçlar sonucunda, ikili averajda üstün olan takım, grup şampiyonu olarak Süper Amatör Lige yükselecek.

Finalde elenen A ve B grubu temsilcileri, daha sonra yine çift maç eleme usulü karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan takım, 3’üncü takım olarak Süper Amatör Lige adını yazdıracak.

Play-Off A ve B grubunda ilk ayak maçlarının programı şöyle:

21 NİSAN PAZAR

İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor!

Saat 15.00 Filyos sahası. Filyos Ateşspor-Üzülmezspor

Saat 13.00 Çaycuma sentetik: Velioğlu Gelişimspor-Perşembe Belediyespor

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ