Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belli olacağı Play-Off’ta, yarı final ikinci maçları tamamlandı.

A grubunda Üzülmezspor, ilk maçta deplasmanda 3-1 yendiği Ortacıspor’u bu kez 4-1’le geçti. Aynı grupta ilk maçta golsüz berabere kalan Ayiçispor ile Filyos Ateşspor arasındaki rövanşı, 1-0’lık skorla Filyos Ateşspor aldı.

B grubunda skor eşitliğinin (0-0) bozulmadığı ilk maçın rövanşında kozlarını paylaşan Terakkispor ile Perşembe Belediyespor arasındaki maçın normal ve uzatma süresi 1-1 berabere bitti. Bunun üzerine statü gereği seri penaltı atışlarının devreye girdiği maçta, Perşembe Belediyespor seri atışlarda rakibine 3-0’lık üstünlük sağladı.

Zonguldak Ereğlispor ile Velioğlu Gelişimspor arasında ilk maçta Zonguldak Ereğlispor’un 2-1 kazandığı maçın rövanş, Velioğlu Gelişimspor’un 4-2 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bu neticelerin ardından A grubunda Filyos Ateşspor ile Üzülmezspor, B grubunda Perşembe Belediyespor ile Velioğlu Gelişimspor adını finale yazdırdı.

Filyos Ateşspor-Üzülmezspor ve Perşembe Belediyespor-Velioğlu Gelişimspor, finalde çift maç eleme usulüne göre karşı karşıya gelecek.

SPOR SERVİSİ

Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1 Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1

Sonuçü

Editör: Hüseyin EKİNCİ