Bölgesel Amatör Ligde sezon Pazar günü bitiyor... Alaplı ligdeki yerini korudu, Ereğli baraja kaldı! Bölgesel Amatör Ligde sezon Pazar günü bitiyor... Alaplı ligdeki yerini korudu, Ereğli baraja kaldı!

Süper Amatör Ligde 7’nci hafta maçları oynandı. Mavi Şimşekspor lider girdiği haftayı, açık ara farkla tamamladı. 

7’nci hafta mesaisinde, günün maçlarında Gökçebeyspor ile Çaycumaspor kazandı. Kilimli Belediyespor ile Devrek Belediyespor arasındaki ilçe düellosunda kazanan olmadı. Kilimli’deki 90 dakika, başladığı gibi bitti.

Günü galip kapatan takımlardan Gökçebeyspor sahasında Beycuma Cezaevispor’u 1-0 mağlup etti. Evinde oynayıp da kazanan bir başka takım Çaycumaspor, İhsaniyespor’u 10-0 farklı yendi.

Dün oynanan maçlarda Yenimahallespor, Akınspor’u 1-0, Mavi Şimşekspor sahasında Gelikspor’u yina aynı skorla 1-0, Kdz. Ereğli Çiğdemlispor da Çaycuma Gençlerbirliği’ni 4-0 yenmişti.

7’nci hafta sonunda yeniden şekillenen puantajda, Mavi Şimşekspor yenilgisiz 19 puanla ilk sırada yer alıyor. Liderin ardından 15 puanla Çaycumaspor, 14’er puanla Ereğli Akınspor ile Devrek Belediyespor, 13 puanla Kilimli Belediyespor, 11 puanla Gelikspor, 10 puanla Yenimahallespor geliyor.

SPOR SERVİSİ

süper1-3süper-3süper 2

Editör: Hüseyin EKİNCİ