Süper Amatör Ligde ikinci hafta maçları tamamlandı. Cumartesi-Pazar maçlarında Kilimli Belediyespor, Ereğli Akınspor, Devrek Belediyespor, Mavi Şimşekspor, Yenimahallespor galip gelen takımlar oldu. Haftanın tek berabere biten maçında, Çaycuma Gençlerbirliği ile İhsaniyespor 3-3 kaldı.

Şampiyon adayı iki takım Devrek Belediyespor ile Gelikspor arasında oynanan ve erken derbi olarak nitelendirilen karşılaşmayı, 4-1’lik farklı skorla ev sahibi Devrek kazandı. Erkan Sadıklar yönetimindeki Devrek, iki maçta 14 gol atarak ilk iki haftaya damga vurdu.

İkinci hafta fileler 23 kez havalandı. Karşılıklı gollere sahne olan ve toplam 6 golün atıldığı Çaycuma Gençlerbirliği-İhsaniyespor maçı, haftanın en gollü maçı oldu. Devrek ile Gelik arasında oynanan zirvedeki derbi maçta 5 gol kaydedildi. Gollerin 4’ü Devrek’ten geldi. Kilimli ile Yenimahalle 3’er gollü galibiyet elde ederken, Akın 2 gollü galibiyetle 3 puana ulaştı.

Haftanın maçları neticesinde 3 takım 2’de 2 yaptı. Devrek Belediyespor, Ereğli Akınspor ve Mavi Şimşekspor 6’şar puanla zirve ortağı şeklinde sıralandı. Beycuma Cezaevispor ile Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor’un henüz puanı yok.

SPOR SERVİSİ

süper amatörsonuçlarmaçlar

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

Editör: Hüseyin EKİNCİ