Zonguldak’ta çiçekçilerde Anneler gününe hazırlıklar başladı Zonguldak’ta çiçekçilerde Anneler gününe hazırlıklar başladı

Türkiye'nin sevilen tiyatro ikilisi Süheyl ve Behzat Uygur, unutulmaz bir gösteri ile Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine geliyor. "Hey Gidi Günler" adını verdikleri gösterilerinde, yıllarca biriktirdikleri anıları seyircilerle paylaşacaklar. Doğdukları günden bu yana başlarından geçen acı tatlı tüm anıları, izleyicilere keyifli bir şekilde aktaracaklar.

Gösteride, Süheyl ve Behzat Uygur'un anılarına eşlik edecek şarkılar da yer alacak. Özel olarak seçilen şarkıları seslendirecek olan müzisyen ve solist, her bir şarkının bir anısını seyircilerle paylaşacak, böylece izleyiciler hem güldürecek hem de duygulandıracak bir atmosferde bulunacaklar.

Çaycuma Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, "Hep birlikte gülüp, neşeli anlar geçirmek için büyük fırsat. Türk tiyatrosunun değerli isimleri Çaycuma’ya geliyor. Perşembe günü 20.00'de Çaycuma Kültür Sanat Merkezi'nde buluşalım." ifadelerine yer verildi. Gösteriye katılmak isteyenler için bilet fiyatlarının 350 TL olduğu belirtildi.

Süheyl ve Behzat Uygur, Çaycuma'daki gösterinin ardından 26 Nisan'da Ereğli'de de tiyatroseverlerle buluşacaklar. Ereğli'deki gösterinin bilet fiyatları ise 400 TL olarak belirlendi. İzleyiciler, bu özel etkinliklerde Türk tiyatrosunun usta isimleriyle unutulmaz bir gece geçirecekler.

Whats App Image 2024 04 25 At 11.58.04

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA