Darülaceze sakinlerine moral oldu Darülaceze sakinlerine moral oldu

Düzenlenen etkinliğe İl Müdürü Esra Uzun, Çilimli İlçe Müdürü Aydın Koca; İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yurttaş, Okul Müdürü Soner Menteşe, Okul öğretmen ve öğrencileri katıldı.

İl Müdürü Esra Uzun etkinlikte yaptığı konuşmada suyun hayati önemine değinerek, her damlanın kıymetini bilmemiz gerektiğini vurguladı. Uzun, “Su, hayatın kaynağıdır ve sürdürülebilir bir gelecek için suyun korunması büyük önem taşımaktadır. Günümüzde su kaynaklarımız üzerindeki baskı her geçen gün artmakta ve bu durum, tasarruflu su kullanımının önemini daha da artırmaktadır. Su, sonsuz bir kaynak değildir. Kullanırken dikkatli olmalı, her damlasını korumalıyız. Gelecek nesiller de dahil olmak üzere, hepimizin bu değerli kaynağa ihtiyacı var. Gelin, su tasarrufu konusunda bilinçli adımlar atalım ve bu konuda birer örnek olalım” dedi.

Gıda Mühendisi Hacer Ekşi Karaağaç tarafından sunum yapılarak su tasarrufu konusunda alınabilecek önlemler ve bu konuda bireysel olarak yapılabilecek katkılar hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Sunumun ardından öğrencilere hediye takdimi ile etkinlik sona erdi.

A W169553 02

A W169553 03

Kaynak: İHA