2. LİGDE mücadele eden Zonguldak Kömürspor yine Çaycuma yollarında... Hafta sonu sahasında İnegölspor’u konuk edecek Lacivert-Kırmızılı takım, iç saha maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın zemininin durumu dolayısıyla idman programında değişikliğe gitti.

Zeminden pek memnun olmayan teknik direktör Serkan Afacan, hem zeminin korunması, hem de daha sağlıklı idman yapma adına Salı günü olduğu gibi bugün ki idman programını da Çaycuma İlçe Stadı’na göre planladı. Normalde Kemal Köksal Stadı’nda yapılması düşünülen taktik idman, zeminin daha fazla bozulmaması için 15.30’da Çaycuma’da gerçekleşecek.

Antrenman sahası olmamasının sıkıntılarını yaşıyor.

ZEMİNİN daha fazla bozulmaması nedeniyle farklı alternatifler üreten teknik patron Afacan, idman otobüsünün de takımın hizmetine girmesiyle birlikte bundan sonraki lig sürecinde Çaycuma ve Devrek’teki çim zeminli ilçe statlarını idman programı içinde tutacak. Takım, idmanlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın yanı sıra haftada en az iki defa ya Çaycuma, ya da Devrek’te yapacak.

Ayrık ot temizledi

Bu arada Kömürspor’un hocası, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idman sırasında ilginç görüntüler oluşturdu. Futbolcularla yaptığı toplantı konuşmasının ardından Afacan, kale önünde bir süre ayrık ot temizledi. Çimlerin arasından kopardığı ayrık otları saha dışında toplayan Lacivert-Kırmızılı hoca, zeminin belirli bölümlerinde öbekleşen yabancı otların idman ve maçlarda futbolculara sıkıntılar yarattığının altını çizdi.  

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi