İstanbul bölgesi hakemi, Zonguldak Kömürspor’un en son 2017-18 sezonunda 2 Eylül 2018 tarihinde deplasmanda Manisa FK’ya 2-1 mağlup olduğu maçta düdük çalmıştı. Taşkınsoy, geçen hafta Süper Ligde 4’üncü hakem olarak görev aldı.

MERKEZ Hakem Kurulu (MHK), 2. Ligin 16’ncı haftasında oynanacak maçlarda görev yapacak hakemleri açıkladı. Kurul, Zonguldak Kömürspor’un 8 Aralık Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’yla oynayacağı karşılaşmaya, İstanbul bölgesinden klasman hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy’u atadı.

Taşkınsoy'la bir yenilgi, bir beraberlik

İstanbullu klasman, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un 3’üncü kez maçında görev yapacak. Taşkınsoy, 2017-18 sezonunda Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor maçında 4’üncü hakem, Manisa FK-Zonguldak Kömürspor maçında ise orta hakem olarak görev yapmıştı. Lacivert-Kırmızılı takım, bu maçlarda Şanlıurfa’yla 1-1 berabere kalırken, Manisa ekibine 2-1 mağlup oldu.

Süper Ligde görev aldı

Taşkınsoy, 2. Ligde en son 24 Kasım’da Manisa FK-Amedspor arasındaki maçta düdük çalarken, geçen hafta Süper Ligde Çaykur Rizespor-İttifak Holding Konyaspor maçında 4’üncü hakem olarak görev aldı.

Pazar günü Tarsus’taki maçta Taşkınsoy’un yardımcılıklarını, İstanbul bölgesinden klasman yardımcı hakemler Salim Şanlıer ile Şenol Bektaş yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, İstanbul’dan klasman hakemi Mehmet Türkmen.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi