Zonguldak Kömürspor’un Muhammet Beşir aşkı mutlu sonla bitti. Elmas, iki sezondur gündeminden hiç düşürmediği forvet oyuncusunu en sonunda kadrosuna dahil etti. Zonguldak’a gelen yeni gol umudu, lacivert-kırmızılı renklerle ilk idmanını gerçekleştirdi.

ZONGULDAK Kömürspor’un Samsunspor’dan transfer ettiği 23 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Beşir, lacivert-kırmızılı renklerle ilk idmanını gerçekleştirdi.

Ara transfer döneminde ilk iş olarak forvet transferini gündemine alan Zonguldak Kömürspor, listenin ilk sırasında yer alan Samsunsporlu Muhammet Beşir’de mutlu sona ulaştı. İlk yarı biter bitmez temasa geçtiği genç forvetle her türlü konuda anlaşmaya varan Kömürspor, futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladı. Muhammet, ligin ilk yarısında Kırklarelispor'da kiralık olarak oynamıştı.

Resmi anlaşma üzerine Zonguldak’a gelen Muhammet, lacivert-kırmızılı renklerle ilk idmanını gerçekleştirdi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yeni takım arkadaşları ve teknik direktör Serkan Afacan’la tanışan Muhammet, ardından hocanın gözetiminde tek başına düz koşu yaptı.

"ZONGULDAK'A BAŞARILI OLMAYA GELDİM"

Muhammet Beşir, idman öncesi spor medyasına konuşarak duygularını dile getirdi.

Genç forvet, yarım sezon forma giyeceği Zonguldak Kömürspor’u, atacağı gollerle yukarıya taşımak istediğini belirterek, “Zonguldak Kömürspor büyük bir kulüp ve camia. Taraftar desteği her zaman arkasında. Buraya başarılı olmaya geldim. Güveni boşa çıkarmayacağım. Zonguldak Kömürspor için sezon sonuna kadar hep beraber mücadele edeceğiz. Ben Zonguldak Kömürspor’a çok şey katacağım, Zonguldak Kömürspor da bana çok şey katacak. Atacağım gollerle takımı yukarıya çıkaracağım. Hafta sonu Manisa maçı var. Zor maç, yetişmeye çalışıyorum. Hocamızın ve taraftarımızın sağlayacağı moral-motivasyonla gollerimi Zonguldak Kömürspor için atacağım. Taraftarın gücünü biliyorum. Her maçta takıma destek veriyorlar. Onların da desteği ve gücüyle ikinci yarıda güzel sonuçlar alacağız” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

  

Editör: Haber Merkezi