SÜPER Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor’da yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. İsa Erbay başkanlığındaki yönetimde yer alan isimlerde 11’i görev sorumluluğu alırken, diğerleri yönetim kurulu üyesi olarak kaldı.

Sarı-Lacivertli yönetim, 7’nci haftada oynanan Gelikspor maçının ardından toplandı. Hem görev dağılımı, hem de kulübün ve takımın geleceğiyle ilgili genel değerlendirmenin yapıldığı toplantı görev paylaşımıyla başladı.

Erbay başkanlığındaki yönetimde yer alan isimlerden Onursal Aydın asbaşkan, Hayri Kandemir, Hakan Yeşil, Mustafa Verimbaş, Zekai Kamitoğlu, başkan yardımcısı, Cihan Gemici genel sekreter, Mustafa Verimbaş hukuk sorumlusu, Rüştü Amil basın sözcüsü, Satılmış Topçu tesis sorumlusu, Yücel Korkmaz altyapı sorumlusu, Yaşar Bayrak genel kaptan görevine getirildi.

Görev dağılımının ardından devam eden toplantıda kulübün genel yapısı ele alındı. Geleceğe yönelik planlamanın yapıldığı toplantı boyunca kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntının giderilmesi için mevcut yapıyı destekleyici ek kaynak projeleri ortaya konuldu.

Futbol altyapı konusunun da gündeme getirildiği toplantıda, kulübün geleceğine ışık tutacak ve transfer maliyetini aşağıya düşürecek altyapı projesinin hayata geçirilmesi ön görülürken, uzun vadeli çalışma sonucunda A takıma yeni oyuncuların kazandırılması gerekliliğinin altı çizildi.

Bu arada Süper Amatör Ligde mevcut sezona geçiş süreci olarak bakan Sarı-Lacivertli yönetim, 2020-2021 sezonu için Bölgesel Amatör Lig, 2021-2022 sezonu için 3. Lig hedefi koydu. Erbay ve ekibi, bu hedefler doğrultusunda şimdiden geleceğe yönelik planlama içine girdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi