Antalya’da gece son tıraş ettiği müşterisini aracı ile evine bırakan Furkan Şahin (24) sırtına isabet eden kurşunla ile olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay, gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Kuaförlük yapan Furkan Şahin gece son müşterisini tıraş etti ardından ise müşterisini evine bırakmak için adrese geldi. Bu sırada sokağa gelen siyah bir aracın içerisindeki kişi ya da kişiler sağa sola rastgele ateş etti.
Olayda, Furkan Şahin sırtına isabet eden kurşunla vuruldu. Silah seslerini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları muayenede Furkan Şahin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Şahin’in cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Furkan Şahin’in cenazesinin yakınları tarafından Ermenek Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. (İHA)

kuaför cinauet antalya-2

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Bir kadın daha öldürüldü; Tartıştığı kadının boğazını kesti Bir kadın daha öldürüldü; Tartıştığı kadının boğazını kesti

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

Editör: Muhammet