Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, zabıta ekiplerinin yaptığı kaldırım işgali denetimine katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, beraberinde zabıta görevlileri ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte 1 Ekim itibariyle başlayan kaldırım işgali denetimlerine katılarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf arkadaşlarımızın çağrımıza destek verdiğini gördük ve mutlu olduk diyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Esnaflarımızı 1 Ekim itibariyle kaldırım işgaline son vermeleri konusunda uyararak destek olmalarını istemiştik. Meclis üyesi ve zabıta ekibi arkadaşlarımızla gezdiğimizde esnaf arkadaşlarımızın çağrımıza destek verdiğini gördük ve mutlu olduk. Hakikaten her yerde bir toparlanma olmuş. Esnaflarımızdan kaldırım işgallerinin belli sınırlar içerisinde olmasını rica etmiştik esnaflarımızda belirlenen sınırlara riayet gösteriyor. İnşallah bundan hem vatandaşlarımız hem de Zonguldak olarak hep beraber memnun oluruz. Ben bu süreçte bize yardımcı olan zabıta, meclis üyesi ve esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yola çıkarken dediğimiz gibi inşallah bu şehri hep beraber güzelleştireceğiz. Beraber daha yaşanır hale getireceğiz. Bu sebeple de bugün sahalardayız ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımıza hayırlı işler diliyoruz. İnşallah bu süreç böyle devam eder kimse sokak işgalinden, kaldırım işgalinden ve seyyar konusundan şikayetçi olmaz.” 

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi