İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının Pazar günü yaptığı kongre sonucunda ilçe başkanlığını kazanan Dilay Küçük, mazbatasını aldı.

Zonguldak Adliyesinde buluna İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını alan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük’e, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen başta olmak üzere il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay ve partililer destek verdi.

Mazbatasını alan İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, İyi Partinin ilk günkü heyecanıyla bundan sonrada yoluna devam edeceğini, Zonguldak için en iyisini yapacaklarını söyledi.

İyi Parti Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük ve yönetiminin başarılı olacağına inandığını belirten İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Dilay Küçük kardeşim ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İyi Parti kongre süreci devam ediyor. İlçelerimizde kongrelerimizi yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Merkez ilçe kongremizi yaptık. Kongremizde aday arkadaşlarımız yarıştı ama sonuçta kazanan İyi Parti oldu. Çünkü biz hiç kimseye dikte etmeden, şu veya bu kişi ada olsun demeden demokrasi içerisinde arkadaşlarımızın yarışmasını arzu ediyoruz. Kongremizin ardından da kazanan arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Merkez ilçe kongremiz geride kaldı. Dilay kardeşimiz mazbatasını aldı ve İyi Partiyi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Merkez ilçede yarış geride kaldı bundan sonra bütünlük içerisinde parti için çalışma dönemi başlamıştır. İyi Parti ilk günkü kuruluş heyecanı içerisinde milletin umudu olmaya devam edecektir. İnşallah önümüzdeki aylar içerisinde Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Zonguldak’ta misafir edeceğiz. Biz inanıyoruz ki Meral Akşener’in öncülüğünde İyi Parti tüm kadrolarıyla Zonguldak’ta da büyüyecek ve milletimizin sesi olmaya devam edecek” diye konuştu. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi