Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, parti binasında düzenlediği toplantıda seçim işleri başkanları, ilçe başkanları ve belde başkanlarıyla bir araya gelerek kongre süreçleri hakkında bilgi verdi. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, beraberinde Teşkilat Başkanı Erdal Mercimek, Siyasi İşler Başkanı Ömer Gülay, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Gök ile birlikte parti binasında ilçe başkanları ve belde başkanlarının olduğu toplantı düzenleyerek 7 Ekim tarihinde başlayan kongre süreçleri hakkında bilgi verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve teşkilat başkanımızın bize vermiş olduğu direktifler doğrultusunda sizlerle beraber kongre sürecini yürüteceğiz diyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, konuşmasına şöyle devam etti:

CUMHURBAŞKANIMIZ KONGRE SÜRECİMİZLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

“Seçim işleri başkanları, ilçe başkanları, belde başkanlarımızın katıldığı toplantımızda 7 Ekim’de başlayan kongre süreciyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledik. Kongre sürecimizle ilgili yaptıklarımız var bundan sonrada yapacaklarımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız bu haftaki toplantıda kongre sürecimizle ilgili bilgiler aktardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize o gün söylediği gibi yeniden yapılanma ve teşkilatlara heyecan gelmesi noktasında çalışmalar yapılıyor. Burada Ak Partimizin en büyük özelliği devamlı kendisini yenilemesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve teşkilat başkanımızın bize vermiş olduğu direktifler doğrultusunda sizlerle beraber kongre sürecini yürüteceğiz.

SÜRECİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Yılsonuna kadar delege seçimlerini yapacağız. Aynı zamanda Zonguldak’ımızın 3 tane beldesinin kongresini yapacağız. 2020 yılının başında ilçe kongrelerimize başlayacağız. Nisan veya Mayıs ayları içerisinde ilçe kongrelerimizi bitirip Haziran ayı içerisinde il kongrelerine başlayacağız. Eylül ayı içerisinde il kongreleri bitmiş olacak. Ondan sonra büyük kongre yapılacak ve teşkilatların yapılanması tamamlanmış olacak. Bu süreci hep beraber yöneteceğiz. Takıldığımız bir konu olursa bir birimize yardımcı olacağız veya genel merkezimizden takviye alacağız. Kongremizin Zonguldak’ımıza ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah burada görev yapan arkadaşlarımızla beraber bu süreçten de başarıyla çıkacağız” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi