Ailesini katletti, kendini yaraladı! Ailesini katletti, kendini yaraladı!

Denizli Haber - Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı 927. Sokak'ta meydana gelen olayda, A.İ.İ. (25) isimli genç adam, dedesinden miras kalan tabancayı temizleme esnasında, kazara annesi S.H.'yi (49) bacağından vurdu. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verilerek olay yerine yönlendirildi. Hafif yaralanan kadın, hızla hastaneye kaldırıldı.

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

Yaralı Kadının Durumu İyi, Genç Adam İse Gözaltına Alındı

Hastaneye ulaştırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Genç adam A.İ.İ. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililer, soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Aile İçi Sorunlar da Gündeme Geldi

Olayın ardındaki detaylar incelendiğinde, kadının oğlu A.İ.İ.'nin, aynı zamanda annesini vuran tabancayı dedesinden miras olarak aldığı belirlendi. Öğrenilen bilgilere göre, kadının eski eşi olan R.İ. ile aralarında uzaklaştırma kararı olduğu da ortaya çıktı. İHA

Zonguldak'ta araçlardan mazot çalan hırsızlar yakalandı Zonguldak'ta araçlardan mazot çalan hırsızlar yakalandı

Kahve dükkanı hizmete açıldı! Kahve dükkanı hizmete açıldı!

Bu yöntemle ekmekleriniz daha uzun süre taze kalacak, bayatlamaya son! Bu yöntemle ekmekleriniz daha uzun süre taze kalacak, bayatlamaya son!

AW011440_01

AW011440_06

Editör: Virda Şahin