Kastamonu’da köyde vahşet! 2 ölü! 1 ağır yaralı! Kastamonu’da köyde vahşet! 2 ölü! 1 ağır yaralı!

Faciaya ramak kala! Hasta taşıyan ambulans alevlere teslim oldu Faciaya ramak kala! Hasta taşıyan ambulans alevlere teslim oldu

Adana Haber - Adana'nın merkezinde meydana gelen olayda, Cem Suna (49) isimli bir kişi, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi 78101. Sokak'ta bulunan bir apartmanın 9. katında dehşet verici bir cinayet işledi. Sabahın erken saatlerinde yaşanan bu korkunç hadisede, Cem Suna önce eşi Deniz (43) ve 16 yaşındaki oğlu Alperen'i bıçaklayarak hayatlarına son verdi; ardından kendisini de bıçaklayarak yaraladı. Olayın yankıları, apartmandan duyulan çığlıklarla birlikte komşuların polisi aramasıyla büyüdü.

Polis ve acil sağlık ekiplerinin hızla olay yerine ulaşmasının ardından, anne ve oğlunun hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Ağır yaralanan Cem Suna ise derhal hastaneye kaldırıldı. Bu olayda kullanılan iki ayrı bıçak da deliller arasında yer aldı ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

TOROS MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELEN BU KORKUNÇ OLAYDA İKİ BIÇAK KULLANILDI

Olay yerine gelen yetkililer, yaşanan dehşet verici cinayet ve intihar girişiminin ayrıntılarını incelemeye aldı. İlk belirlemelere göre, Cem Suna'nın cinnet getirerek ailesine yönelik bu saldırıda iki ayrı bıçak kullandığı anlaşıldı. Bu korkunç olayın nedenleri ve arka planı da dahil olmak üzere tüm detayların ortaya çıkarılması amacıyla emniyet güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İHA

Kahve dükkanı hizmete açıldı! Kahve dükkanı hizmete açıldı!

Bu yöntemle ekmekleriniz daha uzun süre taze kalacak, bayatlamaya son! Bu yöntemle ekmekleriniz daha uzun süre taze kalacak, bayatlamaya son!

Hakan Yeşil 2 bin işçi alımı hakkında konuştu Hakan Yeşil 2 bin işçi alımı hakkında konuştu

AW011553_07

AW011553_05

AW011553_03

AW011553_01

Editör: Virda Şahin