Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, seçim kampanyası kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesini ziyaret etti. Eşi Ceyda Alan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile birlikte, bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerde belediye meclis üyesi adayı olduğunu belirtirken, yaptığı konuşmada, "Dr. Ömer Selim Alan ile birlikte meclis üyesi olarak yola çıktık. Büyük bir oy oranıyla Zonguldak'ı kazanacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan'ın engellilere yönelik yaptığı hizmetler ortada. Biz de ona destek vereceğiz." şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanından Belediye Başkanlarına ziyaret CHP İl Başkanından Belediye Başkanlarına ziyaret

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ise, "Biz her zaman engellilerin yanında olduk ve gayret gösterdik. Yeni dönemde de Zonguldak'ı daha engelsiz bir şehir haline getirmek için nasıl adımlar atabileceğimizi gözden geçireceğiz. Desteklerinizi rica etmeye geldik." ifadelerini kullandı. (Ersen Berk Çelik)

selim alan sakatlar derneğiselim alan sakatlar derneği-2

Editör: Muhammet