Yolda yürüyen kadınlara tır çarptı! Yolda yürüyen kadınlara tır çarptı!

Bilindiği gibi artan hayat pahalılığı tüm sektörleri vuruyor, en büyük zararı da vatandaş görüyor. İşyeri sahiplerinin tüm giderlerinin yeni yılla birlikte katlanarak artması bunların bağlı bulunduğu odaların tarifelerde değişiklik yaparak zamlı fiyat uygulamalarına neden oluyor.

Son olarak taksi ücretlerine ve erkek-bayan kuaförlere zam geldi. Erkeklerde saç kesme 200 olurken saç-sakal tıraşı 300 lirayı buldu. Damat tıraşı ise 1000 lira. Bayanlarda ise saç kesme 300 lira olarak belirlendi.

Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da

Vatandaş ise çaresiz. Artan taksi ücretlerine karşın araba alamıyor ama artan berberlik ücretleri için çözümü tıraş aleti satın almakta buluyor.

Zonguldak’ta bu nedenle bu tip malzeme satanların satışlarında patlama yaşanmış bulunuyor. Bu konuda gazetemize açıklama yapan berber malzemesi satıcıları “berber parası bulamayan vatandaşlar bize gelip bu malzemeleri üç yüz, beş yüz liraya satın alıyorlar, çoluk çocuk tıraş olduklarında da bir kerede bunlar kendilerini amorti etmiş oluyor. Sonraki tıraşları bedava geliyor. Yapacak bir şey yok, kuaförler de artan masrafları konusunda haklılar, vatandaşlar da hayat pahalılığı konusunda haklı” diyerek hükümetin ekonomi politikasını eleştiriyorlar. (Sermet Aksu)

Editör: Virda Şahin