Erdemir işe alım sürecinde ilk ayak tamamlandı Erdemir işe alım sürecinde ilk ayak tamamlandı

İstanbul Haber - Dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Bir grup kadın hırsızlık şüphesiyle bir dükkandan ürün çalmaya çalışırken dükkan sahibi tarafından fark edildi. Durumu öğrenen vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi. Ancak kadınlar yakalanmamak için tuhaf bir yöntem denedi, soyundular. İnanılmaz görüntüler ise olay anında çekilen cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Lokum üreticilerinin bayram hazırlıkları sürüyor Lokum üreticilerinin bayram hazırlıkları sürüyor

Beylikdüzü Barış Mahallesi'ndeki bu olayda kimliği belirsiz kadınlar, bir dükkandan ürün çalarken gözlerden kaçmadı. Dükkan sahibinin şikayeti üzerine polis ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Ancak hırsızlık şüphelileri yakalanmamak için çılgınca bir yöntem seçti ve kıyafetlerini çıkardı. Bu beklenmedik hamle, yaşanan olayın saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ekonomide çözmemiz gereken iki temel problem! Ekonomide çözmemiz gereken iki temel problem!

Araç içinde vurulmuş bulundu! Araç içinde vurulmuş bulundu!

Polis ekipleri olay yerine geldiğinde kadınlar olay yerinden kaçmayı başarmıştı ve henüz yakalanamadılar. Ancak o anları kaydeden cep telefonu görüntüleri polis soruşturması için önemli bir delil olarak değerlendiriliyor. Yetkililer, hırsızlık şüphelilerinin kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. İHA

Yaşlı çifte çarpıp kaçtı! Yaşlı çifte çarpıp kaçtı!

Editör: Virda Şahin