Bursa’da sokakta arkadaşlarıyla oturan 9 yaşındaki çocuk, bisikletle gelen bir kişinin biber gazlı saldırısına uğradı. Saldırının ardından fenalaşan çocuk, hastanede tedavi altına alındı. Trabzonspor Futbol Okulu’nda sporcu olduğu öğrenilen 9 yaşındaki çocuk hakkında bordo-mavili ekip bir açıklama yaptı.

Trabzonspor formalı 9 yaşındaki bir çocuk, sokak arasında bisikletiyle ilerleyen bir kişinin önce (Trabzonsporlu musun?” sorusuna sonra hakaretlerine ardından biber gazlı saldırısına uğradı. Acı içinde kalan çocuk nefes almaya çalışırken, saldırgan bisikletiyle olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından fenalaşan çocuk, hastanede tedavi altına kaldırıldı.

Görüntülerin ardından Trabzonspor Kulübü açıklama yaparak olayın takipçisi olacaklarının altını çizdi. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Bursa’da henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrencimize önce hakaret edip sonra da yüzüne biber gazı sıkarak asla kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirmiştir. Biber gazının etkisinden ötürü hastanede tedavi gören genç taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın bir an önce yakalanarak gereken cezayı alması için konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz." (İHA)

WhatsApp-Image-2023-11-01-at-11.59.35

WhatsApp-Image-2023-11-01-at-11.59.34

Polis memurundan insanlık dersi! Polis memurundan insanlık dersi!

İncivez ve Asma’da Operasyonu İncivez ve Asma’da Operasyonu

Öğrencilerin ve velilerin dikkatine! Değişiyor Öğrencilerin ve velilerin dikkatine! Değişiyor

Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum! Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum!

Limandaki kumsal gündem olmuştu… İlk kazma vuruldu! Limandaki kumsal gündem olmuştu… İlk kazma vuruldu!

1 Kiloluk paket 810 gram çıktı 1 Kiloluk paket 810 gram çıktı

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

related-posts id="54237" color="bg-primary"][/related-posts]

Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın

Hareket halindeki otomobilden atladı Hareket halindeki otomobilden atladı

Editör: Murat Barutçu