Ömer Selim Alan'ın ziyaretinde, Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören ile Kamu Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Başkan Alan, Kamu Sen üyeleriyle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

ŞAHİN ÖREN: GÜÇLÜ OLMAK YERELDEN GEÇİYOR

Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi Şahin Ören, ziyarette yaptığı konuşmada, Dr. Ömer Selim Alan'ın son 5 yılda yaptığı hizmetlerle Zonguldak'ın gelişimini ve değişimini vurgulayarak teşekkür etti. Ören, Kamu-Sen'in güçlü olmanın yerelde güçlü olmaktan geçtiğini belirterek Alan'ı destekleyeceklerini ifade etti.

Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi

ALAN: ZONGULDAK ENERJİ'NİN BAŞEKNTİ OLACAK

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan da konuşmasında, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle Cumhur İttifakı adayı olarak karşısında olduklarını belirtti. Alan, Zonguldak'ın enerji başkenti olma yolunda ilerlediğini vurgulayarak seçim için enerji harcamaya devam edeceklerini söyledi.

ALAN: 31 MART AKŞAMINA KADAR UYUMAK BİZE HARAM

Alan, "31 Mart akşamına kadar uyumak, durmak, haram. Bu seçimi Allah'ın izniyle alacağız. 10 yıl bize ne yazık ki hizmetsizliği öğretenlere bir daha bu şehri veremeyiz. 24 Şubat’ta projelerimizi ve meclis üyelerimizi tanıtacağız. Hepiniz davetlisiniz. Hesaplardaki icralar nedeniyle su parasını bile otomatik ödeyemeyen bir belediye devraldık biz. Büyükşehire hazırlanan bir belediye olacağız" şeklinde konuştu. (ERSEN BERK ÇELİK)

Editör: Muhammet