Zonguldak’ta acı olay! Kayalıklara düşerek hayatını kaybetti Zonguldak’ta acı olay! Kayalıklara düşerek hayatını kaybetti

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, meclis toplantısında çeşitli konular ile ilgili açıklamada bulunarak,  “Fevkani Köprüsü Zonguldak'ın üstünde bir kamburdu. İşte bugün bakıyoruz köprünün hemen hemen yarısı yıkıldı. Şehrin önü açılmaya başladı. Yani  ben bunu siyasi anlamda bir konuşma yapmak için buradan konuşmuyorum arkadaşlar. Ben bir emeğe teşekkür ediyorum” diyerek şunları söyledi:

“Yıllardır sorunlu hale gelmiş. İşte Zonguldak'ın köprüsü yıkılsın mı yıkılmasın mı?  Artık bir  böyle polemik haline gelmiş, Yıllardır bekletilmişti. Ama bugün bakıldığında işte köprü ortaya çıktıkça  Zonguldak'a neler kazandıracağı, gelecek zamanda neler kazandıracağı ortaya çıkacak. Oradaki esnaflarımız önemliydi. Onlarda mağdur edilmedi. Köprünün yıkıldıktan sonra yarın orada çok güzel peyzaj düzenlemeleri de yapılacak”

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Belediye Başkanından dere ıslahının Kokaksu’ya kadar devamını istediklerini ifade ederek,  “Zonguldak  İl Özel idaresi olarak   dere ıslahını istiyoruz belediye başkanımızdan. Bu derede güzelleşirse bu tarafa doğru çok güzel bir alan ortaya çıkacak. Ben burada başkanıma teşekkür ediyorum.  Emeği geçen Sayın valilerimize, giden valimize de, şimdiki valimize de bütün personeline, milletvekillerimiz işte emeği kimin emeği geçtiyse, teşkilat mensuplarına, il başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak’ta güzel şeylerin ortaya çıkmaya başladığını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, “Ama biz bir şeyleri eksik yapıyoruz. Biz 5000 tane madenci şehidinin olduğu şehirde işte yerin altına 300 bin metre tünel açmış bir neslin torunlarıyız. İşte bölgemizden Filyos'ta doğalgaz da çıktı. Artık orada belki de gelecek yıllarda endüstri bölgesi de arkaya doğru açılacak. Bizim artık şunu yapmamız lazım. Siyaset başka bir şey. Bugün iktidar olur, muhalefet olur. Zonguldak'ta her kim siyaset yapıyorsa, Zonguldak'ın değerlerini savunmak zorundadır. Bunları konuşmak zorundadır. Güzel yapılan her neyse buna sahip çıkmak zorundadır. Biz de meclis olarak bunu yapıyoruz" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, tarıma destek verdiklerini ifade ederek, “Ben buradan Özel idare olarak gerçekten söylüyorum. Tek bir hayalim var. İşte şu araç gereç parkı, yeni bir plan ve köylere nüfusun tekrar dönmesi. Bak yine tarıma destek veriyoruz. Yine  müdürlüklere destek veriyoruz. Biz Zonguldak'ın üreten, bir hale gelmesini tekrar istiyoruz ve köylerimizdeki vatandaşlarımızın da zengin olmasını istiyoruz. Gün gelecek bir tane altın toprak parçası kalmayacak" dedi. (Haber Merkezi)

Kilimli yurdunda neler oluyor? Öğrenci ölümden döndü! Kilimli yurdunda neler oluyor? Öğrenci ölümden döndü!

Zonguldak'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinleri başladı Zonguldak'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinleri başladı

İnfaz Koruma Memuru kaza geçirdi! Durumu ağır... İnfaz Koruma Memuru kaza geçirdi! Durumu ağır...

Editör: Murat Barutçu