İYİ Parti’de istifalar nedeniyle il yönetimi düştü İYİ Parti’de istifalar nedeniyle il yönetimi düştü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, 7 ilçenin tamamında seçimleri gerçekleştirdiklerini 23 Eylül’de ise il seçimini yapacaklarını söyledi. Seçimlerin tek adaylı olduğu ifade eden Öztürk; ”Evet bildiğiniz gibi 7 ilçenin seçimini yaptık, kongresini yaptık. Sekizinci ve son ilçemiz, merkez ilçenin de perşembe günü Aşık Veysel Kültür Merkezi'nde kongremizi gerçekleştirerek il kongremize doğru inşallah gidiyoruz. Bunların hepsi sulh içinde, birlik, beraberlik içinde oldu. Bununla ilgili bütün dava arkadaşlarıma, başkanlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca göreve gelen bütün başkanlarıma da görevlerinde başarılar diliyorum. Eylül 23 gibi inşallah il kongremizi yapacağız. Bu da yine tek adaylı olacak.  Devlet Bahçeli'nin emirleriyle. Ondan sonra da belediye seçimlerinize bakacağız. Şu an itibariyle bize gelen bir şey olmadığı gibi biz şu anda tek adaylı gibi çalışmalarımıza başladık” dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Zonguldak’ta korkunç olay! Ölü bulundu, sonrası dehşet verici! Zonguldak’ta korkunç olay! Ölü bulundu, sonrası dehşet verici!

İsimler karıştı, yanlışlıkla tutuklandı Yürüyerek Zonguldak’a getirildi! İsimler karıştı, yanlışlıkla tutuklandı Yürüyerek Zonguldak’a getirildi!

Sokak köpekleri saldıran genç kadın, ölümden döndü! Sokak köpekleri saldıran genç kadın, ölümden döndü!

Liman süs gibi duruyor Liman süs gibi duruyor

Yük gemisine uyuşturucu baskını! Yük gemisine uyuşturucu baskını!

Editör: Murat Barutçu