AK Partili belediye başkanı istifa etti! AK Partili belediye başkanı istifa etti!

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın 2017 yılında hakkında yapılan taciz suçlaması sonrası yargılanan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın partiden istifa edilmesi istendiğini söyledi. AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan kararın Demirtaş'a iletildiğini kendisinin istifa ettiğini söyledi. 

Zonguldak’ta korkunç olay! Üzerine benzin döküp kendini yakmaya çalıştı Zonguldak’ta korkunç olay! Üzerine benzin döküp kendini yakmaya çalıştı

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, "Kamuoyuna da mal olmuş bir ııı durum ortada tabii savcılığa da yansımış. Artık konu tamamen savcılıkta adalettedir. Bizim bu konuyla ilgili söyleyebileceğimiz herhangi bir durum yok. Artık bunu savcılık  kararını verecek. Yargılamanın sonucunda da netice ortaya çıkacak. Bizler  Gökhan Bey'le ilgili kendisinden istifasını istedik. O da partiden istifa etmeyi tercih etti.  Kendi kararı, kendi tercihidir. Şimdi vatandaşımıza yansıyan tercih ettiği bir belediye başkanıydı. Artık kararı da tabii ki vatandaşımız verecek. Bizler  herkesin ama herkesin hukukunu korumakla  mükellefiz. Dedikodu söylemlerle iş yapan bir parti değiliz. Partimizin ilkeli  duruşuyla karar alan kurumsal kimliğinin içerisinde karar alan bir parti olduğumuz için bizim de böyle bir kararımız vardı. Kendisinden istifasını istedik. Kendisi de istifasını sundu bundan sonrası tamamen yargının işidir.  Yargılaması devam edecek. Mahkemelerimiz de kararını verecektir. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

AK Partili belediye başkanı istifa etti! AK Partili belediye başkanı istifa etti!

WhatsApp-Image-2023-11-16-at-13.15.03-(3)

Editör: Murat Barutçu