Zonguldak Terakki Mahalle Muhtarı Ferit Arslantürk, son günlerde kritik sevilyerde bulunan kan sayısında destek vermek vatandaşlara can olmak için kan bağış kampanyası düzenliyor. 250 ünite kan hedeflediklerini ifade eden Arslantürk,

"Herkesi bu kan bağışıyla ilgili katılımlarını istiyoruz. Zonguldak merkezde  birçok firmaları gezdik, kurumları gezdik.  Kendileriyle alakalı bununla ilgili bir ön çalışma yaptık. Terakki Mahallesi, Bahçelievler ve İncivez Mahalle Muhtarları ile bu organizasyona katılacaklar. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Çarşamba günü herkesi  esnaf odalarının önünde hem Kızılay'ın bir kan aracı olacak hem de yukarıya alt tane sedye toplamda on tane sedyeyle beraber Zonguldak genelinde Zonguldak kan veriyor diyeceğiz. Hedefimiz iki yüz elli ünite. Kan. Yani kanla ilgili fazla bir şey de söylemek istemiyorum. Stoklar bayağı azalmış durumda. Eee yer yer biliyorsunuz bize de bu konuyla alakalı vatandaşlar geliyor. Tam müracaatında bulunuyor. Kan vermek isteyen herkesi on dört Çarşamba günü esnaf odaların karşısına bekliyoruz. Katılımlarınızı bekliyoruz. Teşekkür ediyoruz. Kan verenlere teşekkür plaket ve çeşitli hediyeler vereceğiz" dedi.

Kan verenlere ücretsiz ulaşım

Gönüllü kan bağışına katılan vatandaşları ücretsiz taşınacaklarını ifade eden Arslantürk, 'Zonguldak şoförler odası Başkanı Osman Bahar ile yaptığımız görüşmeler sonrasında Kan bağışına katılım gösteren vatandaşlara muhtarlık olarak bir kart vereceğiz ve o kartla ücretsiz olarak ulaşım sağlanacak" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Semra Ünal Darıcı vefat etti Semra Ünal Darıcı vefat etti

Editör: Murat Barutçu