Devrek'in Hatipler Köyü'nde 15 yıldır muhtarlık yapan Mustafa Taşçı, yeniden muhtar seçilerek 5 sene daha muhtarlığa layık görüldü.

Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şubesi Başkanlığı da yapan Mustafa Taşçı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde muhtarlık için bir rakip adayla yarıştı.

   Taşçı ilk kez 2009 yerel seçiminde yaşadığı Hatipler Köyü'nde muhtar adayı oldu. Taşçı daha sonra giridiği 2014 ve 2019 seçimlerinde de muhtar seçildi. Taşcı 3. dönem muhtarlık görevini yürüttüğü 2024 seçimlerene, mevcut muhtar olarak tekrar aday oldu. Hatipler Köyü sakinleri 15 yıllık muhtarından vazgeçmeyerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Mustafa Taşçıyı 4. kez muhtar seçti. Taşçı üst üste 4. kez muhtar seçilerek bir rekorun sahibi oldu.

   Hatipler Köyü muhtarlığına 4. kez muhtar seçilen Mustafa Taşçı, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı. Taşçı yayımladığı mesajında;

 “2024 yılı mahalli idareler seçiminde bizleri 4. dönemde bu göreve layık gören ve güven tazeleyen bütün Hatipler köyümüz halkına sonsuz saygı sevgi ve teşekkürlerimi sunarım.

Kurumlar kozlarını paylaşacak: Başvurular başladı Kurumlar kozlarını paylaşacak: Başvurular başladı

   4. kez muhtar seçilmemden dolayı çok mutluyum. Şimdi 15 yıl, yani 3 dönem bitti. 4. dönemi de kazandık ve devam ediyoruz. 3 dönem üst üste muhtarlık yapmak kolay değil. Halkın her şeyinde, iyi gününde, kötü gününde mahalleli vatandaşlarımla beraberiz. Seçimlerde bana teveccüh göstererek oy veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA