El Salvador'un başkenti San Salvador'da 2015 yılında yapılan Dünya Gençler ve Mastırlar Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'na Alanya'dan katılan Doğan, Dünya 5'incisi olmuştur. Olay, saat 21.00 sıralarında Avsallar Mahallesi Çoban Çeşmesi Mevkii'nde meydana geldi. Karamanlar Yolu üzerinde park halinde duran araç içinde hareketsiz bir kişinin olduğu fark eden mahalledeki durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini kişisel kişisel İbrahim Doğan olduğu tespit edildi.

Akdam Mahallesi Muhtarı olan İbrahim Doğan'ın kendisine ait ruhsatlı tabanca ile yola bir el ateş ederek evine gittiği son olarak belirlendi. Olay yerinde araçta bir de ölüm mektubu bulundu. Jandarma olayla ilgili inceleme başlatıldı. İbrahim Doğan Kimdir? Akdam Mahallesi'nde sürdürdüğü iki dönemdir muhtarlık görevini en 3. çocuk babası İbrahim Doğan, küçüklüğünden beri yaptığı ve milli takıma kadar yükseldiği güreşi bıraktığı, 49 yaşında vücut yaşamaya başladı. Uzun yıllar vücut geliştirme sporuyla uğraşan Muhtar Doğan, yurtdışındaki ülke lideri madalya ve kupa kazanan bir isim olarak biliniyordu. El Salvador'un başkenti San Salvador'da yapılan Dünya Gençler ve Mastırlar Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'na Alanya'dan katılan Doğan, Dünya 5.si olmuştu. Muhtar Doğan daha önce de Vücut Geliştirme Şampiyonası mastırlarda Türkiye 2.'si olarak madalya kazanmıştı.(İHA)

Faciaya ramak kala! Hasta taşıyan ambulans alevlere teslim oldu Faciaya ramak kala! Hasta taşıyan ambulans alevlere teslim oldu

AW924122_01

Editör: Muhammet