Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen genel seçimlerin ardından yapılan iki oturumda açıklama yaptı.

 Öztürk, ilerleyen süreçte yapılacak toplantılar sonrasında teşkilatlarda iyileştirmeler yapacaklarını ve partiyi daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Öztürk, şunları söyledi: "MYK üyemiz Sayın Murat Kotra'nın da ifade ettiği gibi toplantılarımızı gerçekleştirdik.

İsmail Üstünyer seçimleri değerlendirdi İsmail Üstünyer seçimleri değerlendirdi

İl ve ilçelerde toplantılarımızı tamamladık. Cumartesi günü Ankara'da Genel Merkezde bir toplantı yapacağız. Ardından gerekli adımları atacağız. Şu ana kadar kimseyi görevden almış veya ihraç etmiş değiliz. Aslında başarısız bir seçim geçirmedik. Aldığımız oy yüzde altmış, bunlar bize yeni katılan yüzler. Kendilerine teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra odaklanmamız gereken, kimleri nasıl partiye kazandırabileceğimizdir.

AK Parti ve Cumhur İttifakı ortağımızın peşinde değiliz. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi'nin Zonguldak'ta istediği trendi yakalamak için elimizden gelen gayreti göstereceğimize inanıyorum. Yaptığımız toplantılar sonrasında görevden alma değil, iyileştirme yapacağız. Nasıl daha iyi olabiliriz, onun peşindeyiz." (Haber Merkezi)

mustafa öztürk-mhp2

Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti! Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti!

Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu! Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu!

Vatandaş çeyrek ve gramdan sonra ona yöneldi… Vatandaş çeyrek ve gramdan sonra ona yöneldi…

Direksiyon başında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti Direksiyon başında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu