Süper Amatör Ligde 13’üncü aynı zamanda ikinci yarının ikinci haftası, zirvede çok önemli bir maça sahne olacak. 26 puanla lider Devrek Belediyespor ile 24 puanla 4’üncü sıradaki Gelikspor, 28 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Gelik sahasında karşı karşıya gelecek. 2 puan farkla sıralanan iki takım arasındaki karşılaşma, zirve yarışına yeni boyut kazandıracak.

12’nci haftası geride kalan ligde, 26’şar puana sahip Devrek Belediyespor, Mavi Şimşekspor ve Kilimli Belediyespor ilk 3 sırayı paylaşıyor. Puan puana sıralanan bu üç takımın ardından 24 puana sahip Gelikspor, liderlik için fırsat kolluyor.

Puantajın ilk 4 basamağında yer alan bu takımlardan Devrek Belediyespor ile Gelikspor, bu hafta kozlarını paylaşacak. 5 maçtır yenilmeyen Özdemir Aslan yönetimindeki Gelikspor’un ev sahipliği yapacağı karşılaşma, 28 Ocak Pazar günü oynanacak. İki takım arasında ilk yarıda Devrek’te oynanan karşılaşma, ev sahibi Devrek Belediyespor’un 4-1 üstünlüğüyle sona ermişti. Berkan Bülbül idaresinde başarılı bir sezon geçiren Devrek Belediyespor, üst üstte galibiyetlerin ardından bu hafta liderliği tekrar devraldı.

Haftanın maçı olarak lanse edilen 90 dakika mücadelesi, iki takım açısından da büyük önem taşıyor. Devrek Belediyespor, ilk yarıdaki galibiyeti tekrarlarsa liderlikteki yerini koruduğu gibi rakibiyle aradaki puan farkını 5’e çıkaracak. Gelikspor galip geldiği takdirde mavi-beyazlı takım puanını 27’ye çıkarıp rakibinin 1 puan önüne geçecek ve zirve yarışına tamamen ortak olacak.

Üst düzey mücadeleye sahne olacak karşılaşmayı, hangi hakemin yöneteceği şimdiden merak konusu oldu. Zonguldak İl Hakem Kurulu, zirve düellosunu yönetecek hakemi Cuma günü açıklayacak.

Ligde 13’üncü haftanın diğer karşılaşmaları, Ereğli Akınspor-Beycuma Cezaevispor, İhsaniyespor-Çaycuma Gençlerbirliği, Çaycumaspor-Kilimli Belediyespor, Mavi Şimşekspor-Gökçebeyspor, Yenimahallespor-Ereğli Çiğdemlispor arasında oynanacak.

İŞTE PROGRAM

27 OCAK CUMARTESİ

Saat 13.15 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Akınspor-Beycuma Cezaevispor

Saat 14.00 Kozlu İlçe Stadı: İhsaniyespor-Çaycuma Gençlerbirliği

28 OCAK PAZAR

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-Devrek Belediyespor

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Kilimli Belediyespor

Saat 15.00 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Mavi Şimşekspor-Gökçebeyspor

Saat 15.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Yenimahallespor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor

SPOR SERVİSİ

Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1 Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1

puan tablo

Editör: Hüseyin EKİNCİ