AW068940_06

Önce “Trabzonsporlu musun?” diye sordu… 9 Yaşındaki çocuğa biber gazı sıktı! Önce “Trabzonsporlu musun?” diye sordu… 9 Yaşındaki çocuğa biber gazı sıktı!

Sadak deresine uçan otomobilde can pazarı! Sadak deresine uçan otomobilde can pazarı!

Bursa Haber - Bursa’da 9 yaşındaki çocuğun yüzüne biber gazı sıkan saldırganı gözleri ele verdi. Olayın mağduru Trabzonsporlu 9 yaşındaki Yusuf Emir B. de İHA'ya o anları anlattığı görüntüsüyle de sosyal medyada viral oldu.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi'nde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, arkadaşıyla oturan Trabzonspor formalı 9 yaşındaki Yusuf Emir B., sokak arasında bisikletiyle ilerleyen Veysel İlhan’ın önce hakaretlerine, ardından biber gazlı saldırısına uğradı. Acı içinde kalan Yusuf Emir B., nefes almaya çalışırken, saldırgan ise bisikletiyle olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından fenalaşan ve tansiyonu 18'e çıkan çocuk, hastanede tedavi altına alındı. 9 yaşındaki çocuk, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olurken saldırgan Veysel İlhan ise Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Veysel İlhan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli şahıs, hakkında 6 farklı olaydan ayrı ayrı olarak tutuklama kararı verildi.

Bir yıl hapsi var! Bir yıl hapsi var!

AW068940_03

GÖZLERİ ELE VERDİ

Polis ekipleri inceledikleri güvenlik kameralarında şüphelinin göz kayması rahatsızlığı bulunduğunu ve olay günü aynı giyindiği tişörtün üzerinde olduğu görüldü. Emniyette çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve göz kayması hastalığı olan toplamda 167 şüphelinin listesi yapıldı. Alınan izinler sonrası, ikinci şüpheli olarak evinden alınan Veysel İlhan’dan şüphelendi. Suçunu reddeden Veysel İlhan’ın evindeki aramalar sonucunda olay günü kullandığı bisiklet, giydiği kıyafet ve 3 biber gazı ele geçirildi.

İlhan, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi. İHA

AW068940_05

AW068940_01

AW068940_07

Kocasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Kocasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü!

Tır çarpmıştı, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti! Tır çarpmıştı, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti!

Gelinliğiyle tır kullandı Gelinliğiyle tır kullandı

Zonguldak’ı çocukların gözünden göreceğiz Zonguldak’ı çocukların gözünden göreceğiz

Baba sokak sokak kayıp kızını ve arkadaşını arıyor! Baba sokak sokak kayıp kızını ve arkadaşını arıyor!

Alkol alıp ormanı yaktılar! Alkol alıp ormanı yaktılar!

Silahlı kavgada yaralanan 8 yaşındaki kız o anları gözyaşlarıyla anlattı! Silahlı kavgada yaralanan 8 yaşındaki kız o anları gözyaşlarıyla anlattı!

3. Zonguldak günleri başlıyor!.. 3. Zonguldak günleri başlıyor!..

Kaan'ın ilk uçuşu için tarih verildi! Kaan'ın ilk uçuşu için tarih verildi!

Zonguldak'ta esnafla zabıta karşı karşıya geldi! Zonguldak'ta esnafla zabıta karşı karşıya geldi!

Ayyıldız Kavşağı'nda parklar sürücüler ve yayalar için kabus oldu Ayyıldız Kavşağı'nda parklar sürücüler ve yayalar için kabus oldu

Editör: Virda Şahin