Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Kozlu Belediyespor’da 2023-2024 sezonu teknik ekip kadrosu yenilendi. Daha önce futbolcu-antrenör Oğuz Küçük’ün çalıştıracağı açıklanan A takımda, bugün sıcak bir gelişme yaşandı. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın talimatı üzerine, Kozlulu antrenörler Abdulkadir Kalyoncu ile Tolga Kalyoncu Yeşil-Beyazlı kulüpte A takımın başına getirildi. Baba-oğul başarılı iki antrenöre, Fehmi Kütükçü, Turgay Yavuz ve Tayfun Kayık da eşlik edecek. 

Abdulkadir Kalyoncu’nun A takım teknik sorumlusu olarak görev sorumluluğu alacağı Kozlu Belediyespor’da, Fehmi Kütükçü yardımcı antrenör, Tolga Kalyoncu atletik performans antrenörü görevi üstlenecek. Turgay Yavuz ile Tayfun Kayık A takımdaki görevlerinin yanı sıra daha çok hem Kozlu Belediyespor, hem de Taşkömürüspor’da altyapıyı koordine edip geniş futbolcu havuzu oluşturacak.

ZONGULDAK TAŞKÖMÜRÜSPOR PİLOT TAKIM OLACAK

Üzülmez mi, Perşembe mi... Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü takım kim olacak? Üzülmez mi, Perşembe mi... Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü takım kim olacak?

Şuan hali hazırda Zonguldak Taşkömürüspor’da görev yapan bu 5’li ekip, 2023-2024 sezonunda ortak çalışma programıyla Kozlu’yu futbolcu üreten bir ilçe haline getirecek.

A takım düzeyinde Kozlu Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lige hazırlayacak olan Kozlulu antrenörler, Başkan Ali Bektaş’ın “Pilot takımımız olsun” dediği Zonguldak Taşkömürüspor’da ise, Kozlu Belediyespor’a futbolcu yetiştirecek.

Başkan Bektaş’ın maddi-manevi destekleyeceği Kozlu Belediyespor’un yeni antrenör ekibi, hiç vakit kaybetmeden kolları sıvadı. Bugün Kozlu Belediyespor tesislerinde bir araya gelerek işbaşı yapan antrenör ekibi, kısa sürede A takım kadrosunu oluşturup antrenman uygulamalarına start verecek.

Mali yönden kulübün bütçesine uygun futbolcuları bulup mütevazı bir kadro oluşturacak Kozlu Belediyespor’da, ilk hedef ligde tutunmak olacak.

Öte yandan, yeni sezonda A takımda antrenörlük yapacağı açıklanan futbolcu-antrenör Oğuz Küçük, Kozlu Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig kadrosu için ilk transferi oldu. Küçük, geçen sezon olduğu gibi yeşil-beyazlı takımda kaptanlık rolü üstlenip gençlere ağabeylik yapacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ