Kovası 150-200 tl Kovası 150-200 tl

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Murat Kotra, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali ve Kadın Kolları Başkanı Sebahat Altunkaya ile birlikte Ömer Selim Alan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Murat Kotra, Cumhur İttifakı adayının Selim Alan olduğunu ifade eden Kotra, "Geçtiğimiz hafta belediye başkan adaylarımız açıklanmaya başladı. Zonguldak'ta da Belediye Başkanımız ve belediye başkan adayımız Sayın Ömer Selim Alan olarak açıklandı. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak adayımızı bir ziyaret etmek istedik, hayırlı olsun demek istedik. İl başkanımız, merkez ilçe başkanımız, ülkü ocakları il başkanımız devamlı beraberler ama bir de genel merkez olarak da ben gelip tebrik etmek istedim. Hem seçim bölgem, hem görev bölgem. İşte o sebeple buradayız. Ben 2019 yılından beri Zonguldak'ta ittifak olmalıydı diyen bir arkadaşınızım. Şunu özellikle de belirtmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi 2019 mahalli idareler seçimlerinde Türkiye genelinde 245 tane belediye kazandı. 245 belediye başkanımız bizim için çok kıymetlidir. Çok değerlidir, çok önemlidir. Sayın Ömer Selim Alan da o belediye başkanlarımız kadar aynı derecede önemlidir sizin için aynı derecede de kıymetlidir. Biz Sayın Başkanımıza inanıyoruz. Sayın Başkanımıza güveniyoruz. Zonguldak'ta yaptıkları projelerin devamı açısından merkezi hükümetle yerelin uyum içinde daha çok daha başarılı işler yapacağını biliyoruz. Güzel bir Zonguldak, yaşanılabilir bir Zonguldak, mutlu bir Zonguldak istiyoruz. O yüzden de adres burası. Adres sayın Ömer Selim Alan. Biz başkanımızla birlikte inşallah 31 Mart akşamı Zonguldak için hayırlı olanı kutlayacağız. Ondan yana inancınız tamdır. Ben Şubat ayında partimiz tarafından hem Ankara'da hem İstanbul'da görevlendirildim. Ama bir Mart sabahı itibariyle seçim gününe kadar sayın başkanımın yanında olacağım. Zaten ailemle beraber Zonguldak'ta oy kullanıyorum, oyumuz başkanımıza inşallah. Ben buradan da Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına, ülkü ocaklarına ve milliyetçi ülkücü hareketin mensuplarına sesleniyorum. Sayın Ömer Selim Alan bizim belediye başkanımızdır. Ve belediye başkan adayımızdır. Sayın genel başkanımızın ziyaret ettiğinde de buraya gelmeden önce de sayın genel başkanımızla aynı şekilde Zonguldak'ta başarı istiyorum. Sayın Alan'ı kazandıracak şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz diye talimatı var. İnşallah başarılı olacağız" dedi.

Akşener’e kadın rakip Akşener’e kadın rakip

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, "İki liderin de Zonguldak'ta Cumhur İttifakı adayı olarak tarafımıza bu görev vermesi tabii ki benim için ayrı bir gurur kaynağı. Heyecan verici ve çok mutlu ediyor bizi. İnşallah artık daha geniş bir aileyle, demin Sayın MYK üyemizin dediği gibi inşallah 31 Mart akşamına kadar gece, gündüz, kapı kapı gezip, gönüllere girip inşallah rekor bir oyla hem Cumhurbaşkanımızı hem de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi mutlu edecek bir sonucu hep beraber alacağız. Zonguldak'ımız kazanacak. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada, biz daha fazlasını yapmaya talibiz. Halkımızın da bu noktada her zaman olduğu gibi tercihine saygımız sonsuz. Ama onların da doğru karar vereceğine inancımız tam, vatandaşımızı her zaman olduğu gibi çok güveniyoruz. Vatandaşımız şu tercih yapacak: Hizmetlerin kaldığı yerden artarak devam etmesi mi? Yoksa eski Zonguldak'a hizmet dönüş mü? Bu kadar net bir ayrım var. Biz vatandaşımızın hizmetlerinin artarak devamını istediğini bildiğimiz kadar eminiz. Ülkücü arkadaşlarımıza, kardeşlerimize de inşallah 31 Mart akşamı bu ipi rekoruyla göğüsleyeceğiz" şeklinde konuştu. (Sertaç Özdemir)

kotra (4)-min

Editör: Virda Şahin