Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

CHP Zonguldak il Başkanlığı Zonguldak Belediye Başkanlığı için ön seçim yapılacağını duyurdu. Zonguldak Merkez’de yapılan ankette Fırat Birkan, Tahsin Erdem ve Harun Akın’ın oyları birbirine yakın olduğu gerekçesiyle 30 Aralık’ta ön seçim yapılacak. Diğer dört aday adayı ise ön seçimde yer alamayacak. Ön seçimlere katılamayacak olan Atınç Kayınova, anketlerin güvenilir olmadığına işaret ederek, “Tek bir anketle dört adayın elenmesi antidemokratik bile değildir.” dedi.

Atınç Kayınova’nın yaptığı açıklama şu şekilde:

“CHP Zonguldak Belediye Başkanı adayının belirlenmesi için parti meclisimizin aldığı karar eksiktir yanlıştır. Tek bir anketle 4 adayın elenmesi antidemokratik bile değildir. Sadece bir aritmetik karardır. Ancak bu kararın arkasındaki veriler de böyle bir kararı vermeye yeterli güvenilirlikte değildir. 10 yıldır meclis üyesi olarak Zonguldak için mücadele ediyorum. Son 5 yıldır meclisteki arkadaşlarımla muhalefet olarak susmadık, yılmadık. Şehrin sorunlarına ilgi gösterip mücadele ederken partimizin bizi susturması anlamı taşıyan bu karar bu seçimi de partimiz adına zora düşürmüştür. Zonguldak'a hayırlı olsun. Aday belirleme sürecinde de tarafsız kalacağım aday seçilen arkadaşım için de elimden gelen çabayı göstereceğim.” (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu