Zonguldak’ın Devrek ilçesi Çaydeğirmeni Beldesinde TOKİ konutlarında sabah 04.00 saatlerinde meydana gelen vahşi cinayette R. Ç. annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Çataklı'yı bıçakla öldürerek cesetlerini parçalamış, beden parçalarını da camdan dışarı atmıştı.

Jandarma ekipleri ihbar sonrası bulunduğu daireye kapıyı kırarak girerek, içerideki korkunç manzarayla karşılaştı. Gözaltına alınan R.Ç. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Tanıkların ifadelerine göre cinayet sırasında R.Ç.’nin evde sela okuduğu öğrenildi. R.Ç. Devrek Devlet Hastanesi’ne sağlık kontrolü için getirildi. 31 yaşındaki kadın burada serçe parmağını ısırıp kopartarak yuttu.  (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

AW007274_01

WhatsApp-Image-2023-08-13-at-10.37.46

Seri tecavüzcü çıktı Seri tecavüzcü çıktı

Durumu ağırdı hayatını kaybetti! Durumu ağırdı hayatını kaybetti!

Devrek cinayetinden yeni detaylar! Parçalara ayırıp sokağa fırlatmış! Kendini de kesiyormuş! Devrek cinayetinden yeni detaylar! Parçalara ayırıp sokağa fırlatmış! Kendini de kesiyormuş!

Devrek’te kan donduran cinayet! Annesini ve anneannesini parçaladı! Devrek’te kan donduran cinayet! Annesini ve anneannesini parçaladı!

Alkol şişeleri yola döküldü! Alkol şişeleri yola döküldü!

Belediye Başkanının oğlu hayatını kaybetti Belediye Başkanının oğlu hayatını kaybetti

Dere yatağında altın avı! Haftada 10-13 gram… Dere yatağında altın avı! Haftada 10-13 gram…

Editör: Murat Barutçu