Uluslararası ABD'li haber kanalı CNN International, Karadeniz bölgesine odaklanan bir belgesel hazırlayarak büyük bir beğeni topladı. Bianca Nobilo tarafından sunulan ve özellikle Rize ve Trabzon'un vurgulandığı belgeselde kanalın sosyal medya hesaplarında bazı kesitleri paylaşıldı ve binlerce paylaşım ile olumlu yorum aldı.

ÇAY HASADINA KATILDI, KADINLARLA ÇALIŞTI

Karar.com’un haberine göre, belgeselinen dikkat çeken bölümlerinden biri, Karadeniz'in görsel güzelliklerini havadan çekimlerle göstermesiydi. Sunucu Bianca Nobilo, yaylalarda çay hasadına katıldı ve Karadenizli kadınlarla birlikte çalıştı. Sarp arazide yapılan çay taşımasını da izledi. Fabrikadaki çay üretim aşamalarını ayrıntılı bir şekilde anlatan Nobilo, halkın sevdiği horon dansını da es geçmedi. Ayrıca, çayın hasadı sırasında Karadeniz'in ünlü mısır ekmeğiyle yapılan kahvaltıya katıldı.

“UZUNGÖL, TÜRKİYE'NİN TRABZON İLİNDE GİZLİ BİR MÜCEVHERDİR”

Kanalın sosyal medya hesaplarından bir başka paylaşımda ise Trabzon'daki Uzungöl'ün doğal güzellikleri gösterildi. "Uzungöl, Türkiye'nin Trabzon ilinde gizli bir mücevherdir" başlığıyla paylaşılan görüntülerde gölün tüm ayrıntıları büyüleyici bir şekilde sunuldu. Havadan çekilen görüntüler, gölün doğa severler için muhteşem bir kaçış rotası olduğunu vurguladı.

Kanalın paylaşımları büyük ilgi çekerken, izleyiciler doğanın sessiz köşelerini keşfetmenin ve doğal güzelliklerin tadını çıkartmanın önemini vurguladılar. Görüntüler, Karadeniz'in eşsiz doğasını ve bu bölgenin sakinlik dolu atmosferini yansıttı. /Haber Merkezi

Yıkım indirimi! Ucuzluğu gören oraya koştu! Yıkım indirimi! Ucuzluğu gören oraya koştu!

Günlük kiralık evlere yeni düzenleme! 1 milyon TL ceza! Günlük kiralık evlere yeni düzenleme! 1 milyon TL ceza!

Acı Olay! Kayıp 3 kardeş ölü bulundu! Acı Olay! Kayıp 3 kardeş ölü bulundu!

Refüje çıkan otomobil ağaca çarptı Refüje çıkan otomobil ağaca çarptı

Fevkani Köprüsü kapatıldı, trafik kitlendi! Fevkani Köprüsü kapatıldı, trafik kitlendi!

Editör: Murat Barutçu