Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belli olacağı Play-Off’ta grup ve fikstür kurası çekildi.

2024-2025 sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek 3 takımın belirleneceği Play-Off’ta, Ayiçispor, Terakkispor, Üzülmezspor, Zonguldak Ereğlispor, Ortacıspor, Perşembe Belediyespor, Filyos Ateşspor ve Çaycuma Gelişimspor olmak üzere 8 takım mücadele edecek.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) toplantı salonunda, ASKF Başkanı Kemal Demir ile Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç başkanlığında kulüp temsilcilerinin katılımıyla çekilen kurada, 4’erli 2 gruba ayrılan takımlardan Ayiçispor, Üzülmezspor, Ortacıspor ve Filyos Ateşspor A grubunu, Zonguldak Ereğlispor, Perşembe Belediyespor, Terakkispor ve Velioğlu Gelişimspor B grubunu oluşturdu.

Takımlar fikstür anahtarında belirtildiği gibi 1-4 ve 2-3 şeklinde eşleşti. Bu doğrultuda, A grubunda Ayiçispor-Filyos Ateşspor, Ortacıspor-Üzülmezspor, B grubunda Zonguldak Ereğlispor-Velioğlu Gelişimspor ve Perşembe Belediyespor-Terakkispor karşı karşıya gelecek.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak maçlar neticesinde birbirlerine üstünlük sağlayan takımlar, grup finaline kalacak.

A GRUBU

Ayiçispor

Ortacıspor

Üzülmezspor

Filyos Ateşspor

YARI FİNAL İLK MAÇLARI:

Ayiçispor-Filyos Ateşspor

Ortacıspor-Üzülmezspor

YARI FİNAL İKİNCİ MAÇLARI

Filyos Ateşspor-Ayiçispor

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

Üzülmezspor-Ortacıspor

B GRUBU

Zonguldak Ereğlispor

Perşembe Belediyespor

Terakkispor

Velioğlu Gelişimspor

YARI FİNAL İLK MAÇLARI

Zonguldak Ereğlispor-Velioğlu Gelişimspor

Perşembe Belediyespor-Terakkispor

YARI FİNAL İKİNCİ MAÇLARI

Velioğlu Gelişimspor- Zonguldak Ereğlispor

Terakkispor-Perşembe Belediyespor

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ