1 Ekim Pazar günü yapılacak İl Başkanlığı seçimi öncesi Hakkı Güney adaylığını açıkladı. Hakkı Güney kendisini destekleyen partililer ile parti binasına gelerek adaylığını açıkladı. Güney açıklamasında namus ve şeref sözü vererek adamcılık yapamayacağını söyledi.

Güney yaptığı açıklamada "Ben 2 sene arkadaşlar yani görevin bitesiye kadar bu görevi yapacağım ama dışarıdan genç bir arkadaşımızı yetiştirip bu işi yani bilen arkadaşımızın yetiştirip Cumhuriyet Halk Partisi'ni onlara teslim edeceğiz. İnanın bana ortaklaşa çalışıldığı zaman Zonguldak'tan çok güzel şeyler çıkacak. Bunu size açık ve samimi söylüyorum. İlk hedefimiz Zonguldak Belediyesi’ni almak. Kesinlikle ve kesinlikle Zonguldak Belediyesine alacağız. Sahilden doğru tekrar bizdeki olan belediyelerimizin koruyacağız, ama yeni bir belediyelerin projeleri insanların da artık. Yavaş yavaş böyle hareketlenmeleri görünüyor adamcılık yapmayacağız. Namus şeref sözü veriyorum Ben ve ekibim yola çıktık. Siz delege arkadaşlarım siz büyüklerin takdir gördüğünüz üzere Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı için destek istiyorum. Yanımda olmanızı istiyorum. Sizleri seviyorum yaşasın Cumhuriyet yasasın Cumhuriyet Halk Partisi" şeklinde konuştu.

ZAİMOĞLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Akşener’e kadın rakip Akşener’e kadın rakip

Hakkı Güney'in adaylık açıklamasının ardından Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, "Yaptığımız çalışmalar aklıma geldi ve duygulandım" dedi.

Zaimoğlu, ayrıca Hakkı Güney'i açıkça desteklediğini belirterek, "Biz seçilirsek sizi görevden aldırırız" diyenlere de meydan okudu. "Partimize ihanet edersek bizi görevden aldırırsınız. Buradan açıkça ilan ediyorum. Ben ve yönetimim Hakkı Güney'i destekliyoruz" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

hakkıgüney2

zaimoglu3

Editör: Murat Barutçu