Devrek Kaymakamlığı Korona virüs Salgını (Covit 19) tedbirleri kapsamında kurulan, ilçe koordinatörlüğü yedi gün 24 saat hizmet veriyor.

Devrek ilçe koordinatörlüğü Kurumlar arası koordinasyonu sağlayarak vatandaşların istek ve taleplerini çözümleniyor. Kamu görevlileri bu kapsamda vatandaşların her türlü isteklerini ücretsiz olarak adreslerine ulaştırılıyor.

Ayrıca Devrek Kaymakamlığı ilçe koordinatörlüğü kamu görevlileri acil durumlarla ilgili olarak izin almak için müracaat eden vatandaşlarımıza Seyahat izin belgesi(İl Dışı ve İlçeler Arası) Banka izinleri, uygun görülmesi halinde vatandaşlarımıza her türlü koruyucu tedbirleri almaları, varsa kullandıkları ilaçlarını yanında bulundurmaları, eldiven maske kullanmaları tavsiye ediliyor. Seyahat eden vatandaşlarımız ikamet adreslerine ulaştıklarında, Döndüklerinde 14 gün izolasyon tedbirlerine uymalıdırlar, uymayanlar hakkında ise idari, adli işlem yapılmaktadır.

 Devrek Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Gurubu 65 yaş üstü kronik hastalar için ilaç, gıda alışverişleri yaparak kapılarına kadar getirilip.7/24 çalışmaktadır. Devrek Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Hattı. 0372.556 06 00  (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi