Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri seçimli ilk toplantılarını ve görev dağılımlarını yaptı.

TOBB Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Hikmet Yılmaz, Ayşegül Savaş Likoğlu, Pınar Aydoğan, Gamze Karanfil Azman, Göknil Akyol, Eda Çetinbaş, Nilay Yıldız Pertev, Hatice Bartu, Aysun Günay, Emine Burçin Oktay, Nurhan Uzun, Aynur Ermiş, Özlem Kaplan, Birsen Değirmenci ve Burcu Cura’dan oluşurken; TOBB Zonguldak İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Yunus Aydoğan, Akın Türkoğlu, Furkan Efe Özmekik, İhsan Can Tosun, İrem Papila, Umut Orhan, Ahmet Can Sarı, Volkan Şimşek, Vakkas Kuyumcuoğlu, Mert Özler, Hamdi Özgün Mekik, Muhammed Ali Kavuncu, Ahmet Can Aslan, Erhan Kara ve Taylan Üstünbaş’dan oluşuyor.

Yapılan seçimler sonucunda Hikmet Yılmaz TOBB Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı olarak seçilirken Başkan Yardımcılıklarına Ayşegül Savaş Likoğlu ve Pınar Aydoğan seçildi.

Yunus Aydoğan TOBB Zonguldak İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı olarak seçilirken Başkan Yardımcılıklarına Akın Türkoğlu ve Furkan Efe Özmekik seçildi.

Koordinatör Oda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimlerin ve görev dağılımının ardından, ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya tarafından, İl İcra Komiteleri Üyelerine İl İcra Komitelerinin oluşumu, çalışma esasları ve görevleri ile ilgili bir sunum yapıldı. Devamında ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından, Zonguldak ekonomisi, sosyal yaşamı ve Zonguldak İl, İlçe Odaları tarafından halen takip edilmekte olan projeler ve gündemdeki konular ile ilgili bir sunum yapıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, ‘’ Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla, Odalar/Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri Seçimlerini Odamızda gerçekleştirdik. Seçimler dört yılda bir yapılmakta olup komiteler Odamız koordinasyonunda faaliyetlerini sürdürmektedir. İcra Komitelerine seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz tarafından 2007 yılında Kadın Girişimciler Kurulu, 2009 yılında da Genç Girişimciler Kurulu kuruldu. Söz konusu kurullar İlimizin, Bölgemizin, Ülkemizin gerek sosyal gerekse ekonomik gelişimine büyük katkılar verdiler, başarılı projeler gerçekleştirdiler. Yapılan seçimlerle göreve gelen kıymetli kadın ve genç girişimcilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda yanlarında olacağız. Her türlü desteği vereceğiz’’ dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-11-01-at-13.11.32WhatsApp-Image-2023-11-01-at-13.11.31

Önce “Trabzonsporlu musun?” diye sordu… 9 Yaşındaki çocuğa biber gazı sıktı! Önce “Trabzonsporlu musun?” diye sordu… 9 Yaşındaki çocuğa biber gazı sıktı!

Polis memurundan insanlık dersi! Polis memurundan insanlık dersi!

Genel İş Sendikasından Altuğ Dökmeci’ye ziyaret Genel İş Sendikasından Altuğ Dökmeci’ye ziyaret

İncivez ve Asma’da Operasyonu İncivez ve Asma’da Operasyonu

Öğrencilerin ve velilerin dikkatine! Değişiyor Öğrencilerin ve velilerin dikkatine! Değişiyor

Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum! Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum!

Limandaki kumsal gündem olmuştu… İlk kazma vuruldu! Limandaki kumsal gündem olmuştu… İlk kazma vuruldu!

1 Kiloluk paket 810 gram çıktı 1 Kiloluk paket 810 gram çıktı

related-posts id="54237" color="bg-primary"][/related-posts]

Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın

Hareket halindeki otomobilden atladı Hareket halindeki otomobilden atladı

Editör: Murat Barutçu