Yasak aşk cinayeti! Karısının 25 yaşındaki sevgilisini öldürdü Yasak aşk cinayeti! Karısının 25 yaşındaki sevgilisini öldürdü

O yöne yolu düşenlerin dikkatine O yöne yolu düşenlerin dikkatine

Köyüler mezar yeri kazarken define buldu Köyüler mezar yeri kazarken define buldu

Kütahya’da fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu üniversite öğrencisinin AIDS taşıdığı tespit edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından fuhuşla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda, Gaybi Efendi Mahallesi'nde ikamet eden Fas uyruklu üniversite öğrencisi Anouar A. (21) isimli travesti şahsın adresine müşteri olarak gelen şahıslarla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Şahıslara fuhuş yönünden idari işlem uygulanırken, toplum sağlığı için alınan kan tetkikleri sonucu şahsın bulaşıcı hastalık AIDS taşıdığı belirlendi. Şahıs sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

AİDS NASIL BULAŞIR?

AIDS (Edinilmiş Bağışıklık Yetmezliği Sendromu), İnsan Bağışıklık Yetmezliği Virüsü (HIV) adı verilen bir virüsün neden olduğu bir hastalıktır. HIV, vücudun bağışıklık sistemini zayıflatarak vücudu diğer enfeksiyonlara ve kanserlere karşı savunmasız hale getirir.

AİDS BELİRTİLERİ NELERDİR?

AIDS, İnsan Bağışıklık Yetmezliği Virüsü (HIV) tarafından neden olan bir hastalıktır. HIV, vücudun bağışıklık sistemini zayıflatan ve böylece vücudun diğer enfeksiyonlara ve kanserlere karşı savunmasız hale gelmesine yol açan bir virüstür. AIDS, "Edinilmiş Bağışıklık Yetmezliği Sendromu" kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir akronimdir.

HIV ile enfekte olmuş bir kişi, AIDS evresine geçmeden önce uzun yıllar boyunca belirtiler göstermeyebilir. HIV enfeksiyonunun erken belirtileri, genellikle başlangıç ​​dönemi olarak adlandırılan bir süre içinde görülebilir. Ancak bu belirtiler diğer enfeksiyonlarla benzer olabileceğinden, HIV testiyle doğrulanmadan tanı koymak zor olabilir.

BAZI ERKEN BELİRTİLER ŞUNLARI İÇEREBİLİR:

Ateş

Baş ağrısı

Boğaz ağrısı

Lenf düğümlerinde şişme

Yorgunluk

Kas ağrıları ve eklem ağrıları

Cilt döküntüleri

AIDS'in ileri aşamalarında, vücut savunma sistemi ciddi şekilde zayıflar ve çeşitli enfeksiyonlara ve kanserlere karşı daha savunmasız hale gelir.

(İHA)

Kadınların otel önünde kavgası dehşete düşürdü! Üstünün açılmasına bile aldırış etmedi Kadınların otel önünde kavgası dehşete düşürdü! Üstünün açılmasına bile aldırış etmedi

AW142840_01

Editör: Muhammet