Baza modelleri, fonksiyonelliği şık detaylarla bir araya getiren önemli mobilyalar arasındadır. Özellikle küçük yatak odalarında eşyaların saklanması için ekstra bir depolama alanı elde edilmesini sağlayan bazalar, hemen hemen her evde rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca yatağın daha yüksekte durmasını sağladığı için konforunuzu artırır. Siz de iyi uyku deneyimi için baza modellerinin sunduğu avantajlardan yararlanabilir, güne daha dinç başlamak için bir adım atabilirsiniz.

Tasarımlarına Göre Baza Modelleri

Ürünleri incelediğinizde hem tek hem de çift kişilik baza çeşitleri olduğunu görebilirsiniz. Sadece boyut bakımından birbirinden ayrılan modeller, her yerde rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapıdadır. İki kişilik ve tek kişilik baza modelleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki maddeleri inceleyebilir, hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

●         Baza modelleri ekstra bir depolama alanı elde etmenize olanak tanır. Bununla beraber yataklarınızın daha şık ve zarif bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

●         Baza modellerini incelediğinizde bazı ürünlerin ayaklarının daha uzun ve bazılarının daha kısa olduğunu görebilirsiniz. Eğer yataklarınızın altının açıkta olmasını istiyorsanız ayak bölümü uzun olan modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

●         Genellikle baza modellerinin başlıklarıyla alt bölümleri aynı renkte olacak şekilde tasarlanır. Renk bütünlüğü, ürünlerin zarif ve hoş detaylar kazanmasına imkân tanır.

●         Baza modellerini incelediğinizde birçok farklı renk alternatifi olduğunu görebilirsiniz. Su yeşilinden indigoya, antrasitten şeker pembesine kadar ürünler arasından istediğiniz renk detaylarını sunan modellere anında ulaşabilirsiniz.

●         Baza çeşitlerinin başlık bölümlerinin tasarımları da modelden modele değişiklik gösterir. Bazı modellerde çizgiler yer alırken bazıları daha sade tasarımlara sahiptir. Başlık bölümleri desen seçenekleri sayesinde her yere rahat bir şekilde uyum sağlayabilir.

Birçok farklı modele sahip olan baza çeşitleri arasından sizin için uygun olanı bulabilir, yatak odalarınız için en iyi bazalar ve yataklara anında sahip olabilirsiniz.

Baza Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sizin için en iyi baza modelini seçerken bazı kriterleri göz önünde bulundurmanız gerekir. Aşağıdaki maddeleri inceleyerek baza seçiminizi nasıl yapabileceğinize dair fikir edinebilirsiniz.

●         İlk önce bazayı nereye koyacağınızı belirlemeniz gerekir. Ardından alanınıza uygun baza ölçüleri arasından seçim yapabilirsiniz. Her ne kadar bazalar genel anlamda tek ve iki kişilik olarak iki kategoriye ayrılsa da her biri kendi içinde farklı boyut seçeneklerine sahiptir. 90x190 cm, 100x200 cm ya da 140x190 cm gibi farklı boyut seçeneklerine sahip olan ürünler arasından sizin için uygun olanı bulabilirsiniz.

●         Baza modelini koyacağınız odanın genel tasarımını da göz önünde bulundurmalısınız. Seçeneklere göz attığınızda bazı modellerin daha modern bazılarının ise klasik detaylara sahip olduğunu görebilirsiniz. Yaşam alanlarınıza nasıl bir dekorasyon tarzı katmak istediğinize karar verdikten sonra modeller arasından size hitap edeni bulabilirsiniz.

Bu kadarına da pes! Eteğin üstü 50, altı 20 yaşındaymış! Tik Tok’taki skandal görüntüler sınır tanımıyor Bu kadarına da pes! Eteğin üstü 50, altı 20 yaşındaymış! Tik Tok’taki skandal görüntüler sınır tanımıyor

●         Bazı modellerin baza bölümlerinde de çeşitli desenlere sahipken bazılarında o alanlar düz olarak tasarlanır. Yaşam alanlarınıza hareket katmak ve kendine has bir görünüm elde etmek istiyorsanız baza bölümü desenli olan modellere göz atabilirsiniz. Örneğin, Perfect Balance Baza gibi modeller hem başlığı hem de alt bölümü desenli olan modellere örnek olarak verilebilir. Bununla beraber hem zarif hem şık bir baza arıyorsanız da sade detaylara sahip Vien Baza gibi seçenekleri inceleyebilirsiniz.

İyi uyku deneyimi sunmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanan bazalar ile günlük hayatınıza konfor katabilir, Puffy kalitesini yatak odalarınıza taşıyabilirsiniz. Baza fiyatları ve modellerini inceleyerek sizin için uygun olan mobilyalara kısa süre içinde erişebilirsiniz

Kaynak: Haber Merkezi