Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Zonguldak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve yönetiminin 3 adet bir hayır er vatandaşın 2 adet olmak üzere 5 adet tekerlekli sandalye bağışladığını açıkladı. 

Bağışta bulunan vatandaşlara teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, "Evet devamlı gündeme getirdiğimiz gibi tekerlekli sandalye taleplerinin çok olması dolayısıyla kamu kurumlarına sesleniyoruz ihtiyacımız devam ediyor Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun'un duyarlılığı sayesinde kendisi yönetim kurulu olarak bizlere 3 adet tekerlekli sandalye bağışı yaptı ve sandalyelerimiz İstanbul'dan geldi. Ayrıyeten yine hayırsever bir arkadaşımız 2 adet tekerlekli sandalye bağışı yaptı. Ve şu anda 5 adet tekerlekli sandalye dağıtımını yaptık. Şu ana kadar iki tanesini verdik. Diğerlerini de alacak kişileri bekliyoruz. Onlara da gerekli evrakları hazırlayıp sandalyelerini alacaklar. Ben bağışta bulunan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve yönetimine tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Ben buradan tekrar kamuoyuna sesleniyorum. Tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız çoktur. Bağış yapmak isteyen hayırseverleri derneğimize bekliyoruz" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Eski Başkan Eşref Şafak’a konuştu:  Aday olacak mı? Fevkani Köprü ne olmalı? Eski Başkan Eşref Şafak’a konuştu: Aday olacak mı? Fevkani Köprü ne olmalı?

Zonguldak’ta ilginç olay: Görenler gözlerine inanamadı! Zonguldak’ta ilginç olay: Görenler gözlerine inanamadı!

Madenciler tehlike altında! İlk vaka Zonguldak’ta görüldü! Madenciler tehlike altında! İlk vaka Zonguldak’ta görüldü!

Kayıp şahıs ormanda ölü bulundu! Kayıp şahıs ormanda ölü bulundu!

Editör: Murat Barutçu