Zonguldak’a acı haber: 4. kattan düşen çocuk öldü! Zonguldak’a acı haber: 4. kattan düşen çocuk öldü!

İsrail’in abluka altındaki Gazze’de el-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalaması üzerine harekete geçen Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar, Ereğli Ümmet Platformu’nun çağrısı ile Karadeniz Ereğli ilçesinde bir araya geldi.

Hastanenin bombalanmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Ereğli’den Gazze’deki Direnişe Bin Selam, Mescid-i Aksa Onurumuzdur, Katil İsrail Filistin’den Defol” sloganları atarken zaman zaman tekbir de getirdi.

Katılımcılar adına konuşan Özgür-Der Yönetim Kurulu Üyesi Davut Çevik, yaklaşık on gündür devam eden saldırı ve katliamların, yapılan son saldırı ile en üst seviyeye çıktığını fakat yüzlerce masumun, bebeğin, çocuğun canlı yayınlarda katledildiği bir hastane bombalanması olmasına rağmen ikiyüzlü emperyalist dünyanın ses çıkarmamak bir kenara katil terör devletine olan desteğini açıkça beyan ettiğini ifade etti.

Geçmişten bugüne tüm tarihi, büyük bir katliam olan terör devleti İsrail’i ve en büyük muhafızı olan katil Amerika’yı ve destek veren tüm ikiyüzlü Avrupa devletlerini yakından tanıdıklarını belirten Davut Çevik, “Sonuçları ne olursa olsun her platformda, her zeminde Gazze’li kardeşlerimizin yanlarında olarak tüm imkânlarımızı onlar için kullanacağız. Gazze’li ve Filistin’li kardeşlerimizin, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü gerçekleşinceye kadar bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz.” diye konuştu.

Protesto gösterisinin sonunda alana getirilen İsrail bayrağı yakıldı. Vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından dağıldı. / Haber - Ersen Berk Çelik

WhatsApp-Image-2023-10-18-at-14.56.48

WhatsApp-Image-2023-10-18-at-14.57.02WhatsApp-Image-2023-10-18-at-14.57.01WhatsApp-Image-2023-10-18-at-14.56.49WhatsApp-Image-2023-10-18-at-14.57.01-(1)

Zonguldak Filistin için ayakta! Zonguldak Filistin için ayakta!

Kadırga'da korkunç olay! Beton zemine düştü! Kadırga'da korkunç olay! Beton zemine düştü!

İsrail Gazze'de katliam yaptı; Hastaneyi bombaladı, 500'den fazla ölü var İsrail Gazze'de katliam yaptı; Hastaneyi bombaladı, 500'den fazla ölü var

ABD Başkanı Biden’den skandal açıklama! Dünya karışacak! ABD Başkanı Biden’den skandal açıklama! Dünya karışacak!

Editör: Murat Barutçu