İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar sonrasında dün akşam Gazze'deki bir hastane İsrail tarafından vurulmuştu. Dünya genelinde infial yaratan olay sonrasında ABD Başkanı Joe Biden, bugün İsrail'e ziyaret gerçekleştirdi. Netanyahu Biden'ı havalimanında karşıladıktan sonra kameraların karşısına geçtiler. 

Biden'ın skandal açıklaması şu şekilde:

"Sayın Başbakan çok teşekkürler. Ben bugün burada olmak istedim, çok basit bir sebeple: İsrail'in yanında ABD'nin yer aldığını bütün dünyanın bilmesini istedik. Hamaslı teröristler 1300 kişinin hayatını aldı ve bunlar gerçekten katledildi. 31 Amerikalı da bu kişilerin arasındaydı. İnsanları esir aldılar, aralarında çocuklar da vardı. Hamas tarafından kaçırılan çocukların neler hissetmiş olabileceğini tahayyül dahi edemiyorum. Öyle korkunç, feci şeylere sebep oldular ki bunlar tamamen mantık dışı. Amerikalılar endişeli çünkü biliyorlar ki bunun yolunu bulmak için çok da kolay bir saha, arazi olmadığı belli. İsrail bu saldırılara cevap verdi ve bu bence devam etmeli ki kendinizi savunmak için ne gerekiyorsa yapabilesiniz. Bunun olmasını da temin edeceğiz.” (Haber Merkezi)

Zonguldaklı gazeteci açık konuştu:  “Katil p.şt” Zonguldaklı gazeteci açık konuştu: “Katil p.şt”

Zonguldak Filistin için ayakta! Zonguldak Filistin için ayakta!

Rusya'daki terör saldırısında 60’tan fazla ölü! Rusya'daki terör saldırısında 60’tan fazla ölü!

Kadırga'da korkunç olay! Beton zemine düştü! Kadırga'da korkunç olay! Beton zemine düştü!

İsrail Gazze'de katliam yaptı; Hastaneyi bombaladı, 500'den fazla ölü var İsrail Gazze'de katliam yaptı; Hastaneyi bombaladı, 500'den fazla ölü var

Editör: Murat Barutçu