Limanda büyük patlama! 3'ü ağır 12 yaralı! Limanda büyük patlama! 3'ü ağır 12 yaralı!

Denizli Haber - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, gelin alma sonrası şehir turuna çıkan düğün konvoyunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi hafif yaralandı. Kaza anları, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Hüdai Oral Caddesi'nde meydana geldi. Düğün konvoyu, gelin alma işlemlerini tamamladıktan sonra eğlence için salona gitmeden önce şehir turu yapmak istedi. Konvoydaki araçların ilerlediği sırada, kameramanın bulunduğu hafif ticari araç kırmızı ışıkta son anda geçmeyi başardı. Ancak hemen arkasından gelen bir otomobil ani fren yaptı. Gelin arabasının bu otomobile çarpmasıyla başlayan çarpışma zinciri, konvoydaki 8 aracın birbirine çarpmasıyla devam etti. Kaza sonucunda 5 kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Kazaya tanık olan bazı görgü tanıkları, kazanın gelin arabasının önüne geçen bir aracın ani manevrası sonucu yaşandığını iddia etti. Ancak diğer tanıklar, konvoydaki bir aracın gelin arabasının önünü kesmeye çalıştığı ve bunun sonucunda zincirleme çarpışmanın meydana geldiğini öne sürdü.

Kaza anında bölgeden yaya olarak geçmekte olan Mesut Solak, gelin arabasının önünü kesmeye çalışan bir aracın olduğunu ve sonrasında konvoyun birbirine çarptığını dile getirdi.

Olayla ilgili olarak bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kameraları, kaza anının anbean kayıtlarını tuttu. Görüntülerde, kameramanın bulunduğu hafif ticari aracın kırmızı ışıktan geçtikten sonra arkasından gelen otomobilin ani fren yaptığı ve gelin arabasının diğer araçlarla çarpıştığı anlar görülebiliyor. İHA

Anne baba, oğullarını ölü buldu! Anne baba, oğullarını ölü buldu!

Berber ve kuaförler fiyat artışına gitti Berber ve kuaförler fiyat artışına gitti

‘Buraya kadarmış’ dedi intihar etti! 10 gündür aranıyor! ‘Buraya kadarmış’ dedi intihar etti! 10 gündür aranıyor!

AW002756_03

Merakla başladı, yüzlerce antika topladı Merakla başladı, yüzlerce antika topladı

AW002756_01

AW002756_06

AW002756_07

AW002756_05

Editör: Virda Şahin