Benzin yüklü tanker kaza yaptı! Araçları ezdi! Evler boşaltıldı! Benzin yüklü tanker kaza yaptı! Araçları ezdi! Evler boşaltıldı!

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde dilencilik yapan bireylere yönelik kararlı bir uygulama gerçekleştirdi. Polis ekipleri, cadde cadde ve sokak sokak denetimler yaparak dilencilere fırsat vermedi. Asayiş uygulamasının gün boyu devam edeceği öğrenildi.

Son dönemlerde Zonguldak'ta hemen hemen her sokak köşesinde karşılaşılan dilencilik, yerel halk arasında bir endişe kaynağı haline gelmişti. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'nün bu uygulaması, vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.

Emniyet güçleri, dilencilerin kent merkezinde rahatça faaliyet göstermelerini engellemek için düzenli denetimler yapmaya devam ediyor. Bu tür uygulamalar, dilencilik faaliyetlerinin sınırlanması ve şehirdeki düzenin korunması amacıyla önemli bir rol oynuyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-14.56.26

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-14.56.36

Fevkani Köprü'de kablo hırsızlarına suçüstü! Fevkani Köprü'de kablo hırsızlarına suçüstü!

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Zonguldak’ta 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Zonguldak’ta 2 suç örgütü çökertildi

Ustaların ‘Fawori’si büyük beğeni topladı Ustaların ‘Fawori’si büyük beğeni topladı

Her şey yarı fiyatına düştü, İndirimi gören oraya koştu Her şey yarı fiyatına düştü, İndirimi gören oraya koştu

Siftah yapamayan taksici, dolmuşçuyla kavga etti! Siftah yapamayan taksici, dolmuşçuyla kavga etti!

Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama! Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama!

Editör: Murat Barutçu