Düzce festivali sanatçıları belli oldu! Düzce festivali sanatçıları belli oldu!

Düzce Haber – Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Düzce Günleri etkinliği, her yıl 1 Ağustos itibariyle başlayarak 8 gün boyunca sürecek ve Düzcelilere ünlü isimleri bir araya getirecek.

Dünya Düzce Günleri'nin ilki, 1 Ağustos 2023 Salı günü gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün öncülüğünde geleneksel hale getirilen etkinlik, kentin bilinilirliğini artırmayı ve sosyal bütünleşmeyi güçlendirmeyi hedefliyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerde, birbirinden ünlü isimler Düzcelilerle buluşacak.

 

Canın mı çekti birader? Canın mı çekti birader?

Açılış konserini ünlü pop müzik sanatçısı Semicenk verecek. Dolu dolu geçecek etkinliklerle dolup taşacak olan Dünya Düzce Günleri'nde 2 Ağustos Çarşamba günü rap şarkıcısı Motive, 3 Ağustos Perşembe günü Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Niran Ünsal sahne alacak. 4 Ağustos Cuma günü ise Karadeniz esintileri etkinliği düzenlenecek ve Bilal Hancı ile Volkan Arslan Düzcelilerle buluşacak.

Etkinliklerin 5 Ağustos Cumartesi günü rap müziğinin sevilen isimleri Burak King ve Tefo-Seko ile devam edecek. 6 Ağustos Pazar günü ise ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici Düzcelilere unutulmaz bir resital sunacak. Etkinliklerin yedinci gününde pop müziğin öne çıkan isimlerinden Bilal Sonses sahne alacak ve Düzcelilere coşkulu anlar yaşatacak. Etkinliklerin finali ise 8 Ağustos Salı günü pop müziğin güçlü sesi Demet Akalın'ın konseri ile gerçekleşecek.

Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü belli oldu! Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü belli oldu!

Etkinlikler öncesinde ise Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan alanlarda eğlenceli yarışmalar ve sportif etkinlikler düzenlenecek. Anıtpark Meydanı'nda gerçekleşecek Dünya Düzce Günleri, Düzcelilere unutulmaz bir hafta yaşatmayı hedefliyor. İHA

Sefa Doğanay Bartın’da sahne alacak Sefa Doğanay Bartın’da sahne alacak

Düzce festivalinde sanatçı değişikliği! Düzce festivalinde sanatçı değişikliği!

Editör: Virda Şahin