Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı Devrim Dural, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini (ZGC) ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan ZGC Başkan Derya Akbıyık, milletvekili aday adayı Devrim Dural’a çıktığı yolda başarılar diledi.

DEVRİMCİ BİR BAKIŞ AÇISIYLA YOLA ÇIKTIM

CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Devrim Dural ise şunları ifade etti: “Çıktığımız bu yolda gazeteci arkadaşlarımızla bir arada olmak istedik. Basınımızın toplumdaki yeri haber alma özgürlüğü için çok önemli. Bu anlamda çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Zonguldak’ımızın sorunları çok fazla! Zonguldak’ımızın bu sorunlara çözüm bulabilmek amacıyla yepyeni bir vizyon, yeni bir bakış açısı, değişim ve inatçı bir ruhla, devrimci bir bakış açısıyla yola çıktığımı belirtmek istiyorum. Zonguldak halkına hizmet etmeye talibim. Zonguldak halkının teveccühüne, sevgisine talibim. Bu mücadeleyi hep beraber vereceğiz.

ZONGULDAK İÇİN YAPACAKLARIMIZ VAR

Zonguldak için söyleyecek sözlerimiz, yapacaklarımız var. Bunlarla alakalı Zonguldak halkından yetki istiyorum. İktidarımız döneminde Zonguldak’a özel ilgi, alaka göstereceğimizi buradan rahatlıkla söyleyebilirim. İktidarımız döneminde Zonguldak’a yapacağımız ilk hizmetlerden biri Türkiye Taşkömürü Kurumuna 5000 işçi alım sözünü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak halkına vermişti. Bizde buradan bu söylemi tekrarlıyoruz. Zonguldak’ta kömür üretiminin artırılması, verimin artırılması, işçi ve iş sağlığı sorunlarının giderilmesi ve bu anlamda Zonguldak’ta istihdam olanaklarının artırılması öncelikli hedeflerimiz olacak. Demokrasi çıtasını da e üst noktaya taşımak için Zonguldak’ın kömür ekseninde ki direniş ruhunu korumak için çok büyük bir mücadele vereceğimizi söyleyebilirim.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_8777IMG_8764

Editör: Seçkin